16 C
București
joi, 9 mai 2024
AcasăLifestylePetrolul Ploieşti - FC Voluntari, scor 1-2, în etapa a 5-a din...

Petrolul Ploieşti – FC Voluntari, scor 1-2, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotba

FC Voluntari a câştigat, sâmbătă, meciul din deplasare cu Petrolul Ploieşti, scor 2-1, în etapa a 5-a din play-out-ul Ligii 1 de fotbal, în condiţiile în care echipa antrenată de Ionel Ganea a evoluat în dublă superioritate numerică în repriza secundă.

Au marcat: Gavrilă 60' / Bălan – penalty 8', Pancu 85'.

0-1: Rus este agățat în careu de către portarul Cobrea și Alexandru Tudor arată punctul cu var. Bălan, atacantul oaspeţilor, transformă fără probleme lovitura de la 11 metri.

1-1: Gavrilă a profitat de o neînțelegere între Spahija și Barna, a patruns în centrul careului şi a trimis un şut cu exteriorul piciorului stâng la colţul lung.

1-2: Daniel Pancu, atacantul ilfovenilor, a trimis cu capul, pe colțul scurt, din doi metri, după o centrare de pe stânga a lui Filipov.

Petrolul: Cobrea – Beta, Mișelăricu, Benga, Pulhac – Gavrilă (Mareş 78'), Bucșa, Stana, Astafei – Zoubir – Markos (Pacar 46'). Antrenor: Jerry Gane.

FC Voluntari: Calancea – Filipov, Spahija, Tîru, Barna (Tudorie 74') – Maftei (N. Grigore 59'), Moke – Rus, Achim, Kone (Pancu 81') – Bălan. Antrenor: Ionel Ganea.

Cartonaşe galbene: Benga 12', Stana 27', Pulhac 36', Stana 62', Pulhac 70' / Achim 27', Spahija 33', Maftei 55', Moke 66', Pancu 86'.

Cartonaşe roşii: Stana 62', Pulhac 70' / -.

Arbitri: Alexandru Tudor (Bucureşti), Valentin Avram (Bucureşti), Alexandru Vodă (Alba Iulia); rezervă: Ionuţ Coza (Cernica).

Observatori: Patriţiu Abrudan (Cluj-Napoca), Viorel Ilinca (Piteşti).

Stadion: Ilie Oană (Ploieşti).

A fost a treia victorie consecutivă pentru FC Voluntari. În urma acestul rezultat, FC Voluntari a urcat pe locul 3 în play-out-ul Ligii 1, cu 22 de puncte. În acest moment, echipa din Voluntari este departe de poziţiile retrogradabile. De cealaltă parte, Petrolul Ploieşti rămâne pe ultimul loc în clasament, cu 8 puncte.

Cele mai citite

Asociația GIC IOR-Titan acționează în instanță Primăria Capitalei pentru recuperarea zonei retrocedate ilegal din Parcul IOR

Asociația Grupul de Inițiativă Civică IOR-Titan a dat în judecată Primăria Capitalei pentru a recupera 12 hectare de pădure urbană din Parcul IOR retrocedate în mod...

Rusia – Ucraina, ziua 784: Țara vecină denunță un nou atac masiv asupra infrastructurii sale energetice

Forţele ruse au întreprins în noaptea trecută un nou ''atac masiv'' cu rachete şi drone asupra infrastructurilor energetice ale Ucrainei, făcând cel puţin şase răniţi,...

Dispute pe salariu minim european. PSD anunță că se majorează din vară, PNL ar vrea discuții cu companiile

Implementarea salariului minim european trebuie finalizată până la sfârșitul anului, însă PSD promite să realizeze această majorare de la 1 iulie, în timp ce...
Ultima oră
Pe aceeași temă