22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc a votat la Cluj: Respect toți candidații

ALEGERI LOCALE 2016. Emil Boc a votat la Cluj: Respect toți candidații

Primarul Clujului, Emil Boc a venit, duminică dimineața să voteze . Emil Boc a declarat că el respectă toți candidații și că îi așteaptă pe toți cetățenii Clujului să vină să voteze.

Întrebat la ce se așteaptă de la noul primar, Emil Boc a spus că va discuta despre acest lucru, începând de luni.

Emil Boc este candidatul PNL la Primăria Cluj-Napoca. La momentul când şi-a depus dosarul de candidatură la Biroul Electoral Municipal a spus că îşi doreşte ca municipiul să fie oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România.
 

“Mi-am depus candidatura pentru funcţia de primar al municipiului Cluj-Napoca. Urmăresc ca, în următorii patru ani, Clujul să aibă cele mai multe locuri de muncă din România şi să fie oraşul cu cea mai bună calitatea a vieţii. Acest lucru este posibil şi am demonstrat că putem fi un competitor serios la adresa Bucureştiului şi credem că, împreună cu echipa PNL, putem avea, în Cluj-Napoca, oraşul cu cele mai multe locuri de muncă şi oraşul cu cea mai bună calitate a vieţii din România”, a spus Boc.

Acesta a adăugat că prin "calitatea vieţii" înţelege calitatea mediului de afaceri, a sănătăţii, a educaţiei, a infrastructurii, a mediului cultural.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă