20.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportUdrea îl are cârmaci pe Zeus, Blaga se încrede în Dumnezeu: Nu...

Udrea îl are cârmaci pe Zeus, Blaga se încrede în Dumnezeu: Nu mi-e frică de trădări, mă tem doar de Dumnezeu

“Mă tem doar de Dumnezeu, n-am nici o emoţie, oamenii vor judeca singuri”, a declarat Vasile Blaga.

El a adăugat că, la Convenţia Naţională, delegaţii se vor putea exprima liber şi cinstit în cabina de vot, “fără camere de luat vederi sau telefoane mobile”.

“Eu nu fac parte dintr-un partid în care să spun: dacă nu mă alegeţi, mai văd dacă rămân. Din partid plec într-un singur loc: acasă” , a spus Vasile Blaga.

Totodată, liderul PDL nu crede că democrat-liberalii care iubesc partidul îl vor părăsi după Convenţia din 23 martie.

“Sigur, există colegi care cunosc partidul doar de când PDL a intrat la putere. Eu cred că şi ei ţin la PDL. După Convenţia din 2001 au plecat jumătate, dar partidul nu s-a rupt. Şi au plecat atunci oameni inclusiv din fruntea partidului, precum Alexandru Sassu sau Bogdan Niculescu-Duvăz”, a afirmat Blaga.

Întrebat dacă îi va adresa o invitaţie la congres preşedintelui Traian Băsescu, liderul PDL Vasile Blaga a spus că, potrivit Statutului PDL, doar comisia de organizare a Convenţiei naţionale o poate face.

“Nu eu adresez invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, ci comisia de organizare a convenţiei naţionale, aceasta este prevederea statutară. Nu am nimic împotrivă ca preşedintele să participe la Convenţie”, a spus liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga a avut sâmbătă o întâlnire cu membrii PDL Iaşi, cărora le-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia partidului, la reuniune fiind prezenţi câteva sute de democrat-liberali din judeţ.

Cele mai citite

Avertisment al Poliției Române și al Asociației Române a Băncilor

Poliția Română, Directoratul Național de Securitate Cibernetică și Asociația Română a Băncilor atrag atenția, prin intermediul proiectului național de conștientizare Siguranta Online, cu privire...

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, crede că oxigenul este un gaz inflamabil. Nicușor Dan, primarul Capitalei, îl crede

Vlad Voiculescu, fost ministru al Sănătății, politician foarte cunoscut în cadrul USR, susține că oxigenul este un gaz inflamabil. Inclusiv în prospectele unor produse tip...

Clotilde Armand și-a lansat o carte în care descrie lupta “nevăzută” din Primăria Sectorului 1

Clotilde Armand, primarul Sectorului 1 și candidată la cel de-al doilea mandat, și-a lansat o carte pe care a intitulat-o "Din primărie. Partea nevăzută". O...
Ultima oră
Pe aceeași temă