15 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSportUdrea îl are cârmaci pe Zeus, Blaga se încrede în Dumnezeu: Nu...

Udrea îl are cârmaci pe Zeus, Blaga se încrede în Dumnezeu: Nu mi-e frică de trădări, mă tem doar de Dumnezeu

“Mă tem doar de Dumnezeu, n-am nici o emoţie, oamenii vor judeca singuri”, a declarat Vasile Blaga.

El a adăugat că, la Convenţia Naţională, delegaţii se vor putea exprima liber şi cinstit în cabina de vot, “fără camere de luat vederi sau telefoane mobile”.

“Eu nu fac parte dintr-un partid în care să spun: dacă nu mă alegeţi, mai văd dacă rămân. Din partid plec într-un singur loc: acasă” , a spus Vasile Blaga.

Totodată, liderul PDL nu crede că democrat-liberalii care iubesc partidul îl vor părăsi după Convenţia din 23 martie.

“Sigur, există colegi care cunosc partidul doar de când PDL a intrat la putere. Eu cred că şi ei ţin la PDL. După Convenţia din 2001 au plecat jumătate, dar partidul nu s-a rupt. Şi au plecat atunci oameni inclusiv din fruntea partidului, precum Alexandru Sassu sau Bogdan Niculescu-Duvăz”, a afirmat Blaga.

Întrebat dacă îi va adresa o invitaţie la congres preşedintelui Traian Băsescu, liderul PDL Vasile Blaga a spus că, potrivit Statutului PDL, doar comisia de organizare a Convenţiei naţionale o poate face.

“Nu eu adresez invitaţia preşedintelui Traian Băsescu, ci comisia de organizare a convenţiei naţionale, aceasta este prevederea statutară. Nu am nimic împotrivă ca preşedintele să participe la Convenţie”, a spus liderul democrat-liberalilor.

Vasile Blaga a avut sâmbătă o întâlnire cu membrii PDL Iaşi, cărora le-a prezentat moţiunea cu care va candida la şefia partidului, la reuniune fiind prezenţi câteva sute de democrat-liberali din judeţ.

Cele mai citite

SUA nu are reprezentant la învestitura lui Putin de la Moscova

Statele Unite(SUA) au anunţat luni că nu vor participa la ceremonia de învestire a preşedintelui rus Vladimir Putin, care va începe oficial, marţi, al...

Polonia verifică dacă judecătorul fugit în Belarus a spionat împotriva țării sale

Tomasz Szmydt, un judecător de la un Tribunal administrativ din Varşovia, a cerut luni azil în Belarus, spunând că a acţionat în semn de...

Universitatea Craiova – FCSB 2-0! Oltenii lui Gâlcă au bătut noua campioană

Universitatea Craiova s-a impus cu scorul de 2-0 în fața noii campioane FCSB, pe teren propriu, în etapa cu numărul opt din play-off-ul Ligii...
Ultima oră
Pe aceeași temă