22.4 C
București
luni, 17 iunie 2024
AcasăSpecialApple va lansa un nou model de iPad anul acesta

Apple va lansa un nou model de iPad anul acesta

Apple va lansa în luna martie cea de-a cincea generaţie a tabletei iPad, mai subţire şi mai uşoară, cu un ecran mai performant, anticipează analistul Brian White.
red că vom vedea o nouă versiune undeva la mijlocul lunii martie. Cred că iPad 5 va fi mai subţire, va fi un model mai uşor şi probabil că vor optimiza tehnologia utilizată pentru ecran“, comentează White, citat de CNBC.

Analistul consideră că Apple va adopta probabil noua tehnologie IGZO dezvoltată de grupul japonez Sharp, care permite o densitate mai ridicată de pixeli (rezoluţie mai ridicată pe aceeaşi suprafaţă).

Apple lansează de obicei o nouă versiune a unui produs odată pe an, însă compania a accelerat în ultima perioadă ciclul de dezvoltare.

Compania a prezentat în luna octombrie cea de-a patra generaţie a iPad şi noul iPad mini, la numai şapte luni după lansarea iPad 3.

Cele mai citite

Rusia – Ucraina, ziua 844. România participă la Summit-ul de pace pentru Ucraina doar prin ministrul de Externe

Peste o sută de țări participă, în Elveția, la Summit-ul de pace pentru Ucraina, iar România este reprezentată la acest eveniment mondial doar de...

Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor

Primarul general, Nicușor Dan susține că Primăria Capitalei a început tratamentul împotriva țânțarilor și căpușelor. Anunțul primarului general pe acest subiect a fost făcut în...

VIDEO. Edi Iordănescu pregătit pentru partida cu Ucraina: “Echipa noastră va da totul”

Selecționerul echipei naționale de fotbal a României, Edward Iordănescu, a făcut declarații într-o conferință de presă desfășurată la München, înaintea partidei cu Ucraina, prima...
Ultima oră
Pe aceeași temă