18.1 C
București
luni, 27 mai 2024
AcasăSpecialTrei bărbaţi, reţinuţi după ce au agresat doi poliţişti bucureşteni în curtea...

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au agresat doi poliţişti bucureşteni în curtea Secţiei 5

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, luni seară, de procurorii bucureşteni, sub acuzaţia de ultraj, după ce au lovit, în curtea Secţiei 5 Poliţie din Capitală, doi agenţi de la Ordine Publică, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Agresiunea s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 16.30, după ce poliţiştii au adus la Secţia 5 un tânăr care fusese prins la volan fără permis de conducere.

Potrivit surselor citate, la scurt timp după aceea, în curtea instituţiei au sosit câteva zeci persoane – rude şi cunoscuţi ai tânărului – care au vrut să-l ia pe acesta de acolo.

În momentul în care cei doi agenţi s-au opus, apropiaţii tânărului i-au agresat, conflictul fiind aplanat după intervenţia altor poliţişti de la Secţia 5.

Cei doi poliţişti au fost loviţi cu pumnii în zona feţei, însă nu au necesitat internare în spital, au precizat sursele citate.

Ulterior, din grupul cunoscuţilor tânărului, trei persoane au fost reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care îi anchetează pentru ultraj.

Cele mai citite

Netanyahu regretă atacul aerian asupra Rafah soldat cu zeci de victime : „O greșeală tragică”

Într-un discurs ținut în fața parlamentului israelian, Benjamin Netanyahu a spus că Israelul investighează incidentul, potrivit jurnalul.ro. „În Rafah, am evacuat deja aproximativ un milion...

Soluția ideală pentru întreținerea grădinii tale

Motocoasele electrice și trimmerele sunt instrumente esențiale pentru întreținerea eficientă a grădinilor și a spațiilor...

Candidatul PSD la Primăria Giurgiu, traseistul Nicolae Barbu, este și un stripper talentat

Fostul primar al municipiului Giurgiu, Nicolae Barbu, între 2012 și 2020, mai vrea un nou mandat din partea PSD, dar ceea ce se știe mai...
Ultima oră
Pe aceeași temă