15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSpecialTrei bărbaţi, reţinuţi după ce au agresat doi poliţişti bucureşteni în curtea...

Trei bărbaţi, reţinuţi după ce au agresat doi poliţişti bucureşteni în curtea Secţiei 5

Trei bărbaţi au fost reţinuţi pentru 24 de ore, luni seară, de procurorii bucureşteni, sub acuzaţia de ultraj, după ce au lovit, în curtea Secţiei 5 Poliţie din Capitală, doi agenţi de la Ordine Publică, au declarat, pentru MEDIAFAX, surse judiciare.

Agresiunea s-a produs luni după-amiază, în jurul orei 16.30, după ce poliţiştii au adus la Secţia 5 un tânăr care fusese prins la volan fără permis de conducere.

Potrivit surselor citate, la scurt timp după aceea, în curtea instituţiei au sosit câteva zeci persoane – rude şi cunoscuţi ai tânărului – care au vrut să-l ia pe acesta de acolo.

În momentul în care cei doi agenţi s-au opus, apropiaţii tânărului i-au agresat, conflictul fiind aplanat după intervenţia altor poliţişti de la Secţia 5.

Cei doi poliţişti au fost loviţi cu pumnii în zona feţei, însă nu au necesitat internare în spital, au precizat sursele citate.

Ulterior, din grupul cunoscuţilor tânărului, trei persoane au fost reţinute de procurorii Parchetului de pe lângă Tribunalul Bucureşti, care îi anchetează pentru ultraj.

Cele mai citite

Directorul CIA se află la Cairo pentru întâlniri privind conflictul din Gaza

Directorul CIA, William Burns, a sosit în capitala egipteană Cairo pentru întâlniri pe tema conflictului din Gaza, potrivit unor surse de la aeroportul din...

VIDEO. Laura Giurcanu s-a despărțit de fiul Andreei Esca. Influencerița s-a întors la fostul iubit

Viața sentimentală poate fi plină de surprize și răsturnări de situație, iar Laura Giurcanu pare să fi experimentat acest lucru într-o manieră cât se...

Clienții români ai armatei private a Lukoil

Rușii de la Lukoil desfășoară în România o ”armată privată” mascată sub forma unei companii de protecție și pază, Traun Guard HMS, fostă...
Ultima oră
Pe aceeași temă