23.4 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăGDPRŞtiri sexuale: Bărbaţii preferă culoarea roz...dar nu în vestimentaţie

Ştiri sexuale: Bărbaţii preferă culoarea roz…dar nu în vestimentaţie

Culoarea rosu este considerata simbolul pasiunii. Rujul intens, intr-o nuanta de la corai la stacojiu, are puterea, spun unii specialisti, de a atrage un potential partener sexual.

Chiar daca rosul a fost asociat pana acum cu sexul, cele mai noi cercetari sugereaza ca, de fapt, foarte multi barbati nu vad culoarea ca pe una atat de provocatoare.

O echipa de cercetatori de la Universitatea din Kent a facut un studiu prin care a vrut sa descopere daca barbatii sunt mai atrasi de organele genitale de culoare roz sau rosie.

Pentru aceasta, cercetatorii au strans o colectie de fotografii nepornografice care reprezentau organe genitale feminine. Acestea aveau diverse coloratii.

Citeste mai multe pe www.modista.ro

Cele mai citite

Mesagerul de pace al Papei Francisc, cardinalul Zuppi, va merge la Moscova și la Kiev

Cardinalul Matteo Zuppi, mesagerul Papei Francisc în vederea restabilirii păcii în Ucraina, urmează să ajungă la Moscova și la Kiev. Cardinalul Zuppi și-a exprimat disponibilitatea...

Programul Rabla pentru tractoare primește un buget de 500 milioane de lei

Guvernul României a aprobat finanțarea "Programului de stimulare a înnoirii Parcului național de tractoare și mașini agricole autopropulsate" în anul 2024. Decizia s-a luat prin...

Interviu – Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, soluții pentru atragerea turiștilor străini: ,,Să nu aibă barieră de viză, să aibă zboruri directe”

Adrian Voican, vicepreședinte ANAT, a declarat într-un interviu pentru R.L. că România ar putea să atragă mai mulți turiști străini prin faptul că ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă