24.2 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialBarbu, despre demisia lui Banias din PDL: Vom vedea care sunt motivele

Barbu, despre demisia lui Banias din PDL: Vom vedea care sunt motivele

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, că a aflat la şedinţa grupului parlamentar PDL că Mircea Banias şi-a anunţat demisia din partid şi a arătat că este convinsă că acesta “va da mai multe explicaţii”, potrivit Mediafax.

“Am fost la şedinţa grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor când am aflat că, în paralel, la Senat (Mircea Banias – n.r.) şi-a anunţat demisia. Vom vedea care sunt motivele domniei sale”, a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că Banias a participat în 2011 la toate şedinţele Senatului.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat între timp, dar vom afla şi sunt convinsă că şi domnia sa şi conducerea Senatului vor da mai multe explicaţii”, a adăugat Barbu.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a anunţat, miercuri, că senatorul democrat-liberal Mircea Banias şi-a dat demisia din partid.

Mircea Banias a fost membru PNL în perioada 1997-2002, iar din anul 2002 era membru al PDL, iar pentru câţiva ani a fost preşedintele Organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

Banias era vicelider al grupului PDL din Senat.

El a fost ales senator în anul 2008, într-un colegiu uninominal din Constanţa.

Mircea Banias este cercetat de DNA într-un dosar privind afaceri ilegale în Portul Constanţa.

Cele mai citite

Aurelian Pavelescu și-a anunțat candidatura la președinție

Preşedintele Partidului Naţional Ţărănesc Creştin Democrat (PNŢCD), Aurelian Pavelescu, şi-a anunţat sâmbătă candidatura la alegerile prezidenţiale din acest an. Acesta a arătat că va candida...

Maia Morgenstern, evreică din România, le urează “Sărbători fericite” prietenilor musulmani

Actrița Maia Morgenstern, evreică din România, le urează "Sărbători fericite" musulmanilor, în ziua în care, pentru musulmani, începe "Sărbătoarea Sacrificiului". "Eid Mubarak! Sărbători fericite tuturor...

Începe renumărarea voturilor la două secții din Sectorul 2

La două secții de votare din Sectorul 2 al Capitalei începe acțiunea de renumărare a voturilor, în urma alegerilor desfășurate în ziua de duminică,...
Ultima oră
Pe aceeași temă