17.6 C
București
joi, 23 mai 2024
AcasăSpecialBarbu, despre demisia lui Banias din PDL: Vom vedea care sunt motivele

Barbu, despre demisia lui Banias din PDL: Vom vedea care sunt motivele

Ministrul Muncii, Sulfina Barbu, a declarat, miercuri, că a aflat la şedinţa grupului parlamentar PDL că Mircea Banias şi-a anunţat demisia din partid şi a arătat că este convinsă că acesta “va da mai multe explicaţii”, potrivit Mediafax.

“Am fost la şedinţa grupului parlamentar al PDL din Camera Deputaţilor când am aflat că, în paralel, la Senat (Mircea Banias – n.r.) şi-a anunţat demisia. Vom vedea care sunt motivele domniei sale”, a spus Sulfina Barbu.

Ea a arătat că Banias a participat în 2011 la toate şedinţele Senatului.

“Nu ştiu ce s-a întâmplat între timp, dar vom afla şi sunt convinsă că şi domnia sa şi conducerea Senatului vor da mai multe explicaţii”, a adăugat Barbu.

Liderul senatorilor PDL, Cristian Rădulescu, a anunţat, miercuri, că senatorul democrat-liberal Mircea Banias şi-a dat demisia din partid.

Mircea Banias a fost membru PNL în perioada 1997-2002, iar din anul 2002 era membru al PDL, iar pentru câţiva ani a fost preşedintele Organizaţiei judeţene a PDL Constanţa.

Banias era vicelider al grupului PDL din Senat.

El a fost ales senator în anul 2008, într-un colegiu uninominal din Constanţa.

Mircea Banias este cercetat de DNA într-un dosar privind afaceri ilegale în Portul Constanţa.

Cele mai citite

EXCLUSIV. Pasivitatea Ministerului Turismului a condus compania statului LIDO SA în faliment. Blat în favoarea afacerii fostului ministru Bogdan Drăgoi?

Numiri cu întârziere ale administratorilor speciali, schimbări suspecte ale acestora și lipsa unei apărări firești în instanțe sunt doar o parte dintre deciziile luate...

Zelenski face reproșuri partenerilor internaționali după atacul rusesc asupra Harkovului care a ucis șase persoane

Preşedintele ucrainean Volodimir Zelenski a denunţat joi un dublu atac rusesc cu 15 rachete asupra localităţii Liubotin şi a oraşului Harkov, în urma căruia,...

Cu cât va crește salariul minim

Salariul minim brut va crește la 3700 de lei, anunță un articol publicat pe site-ul Termene.ro. Decizia privind creșterea salariului minim în România este reglementată...
Ultima oră
Pe aceeași temă