20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăSpecialFOTO. Incidentul din metropola Sankt Petersburg, care a dus la prăbușirea fațadei...

FOTO. Incidentul din metropola Sankt Petersburg, care a dus la prăbușirea fațadei unui bloc, a fost un accident produs de lucrările de construcție

UPDATE 16.15: Incidentul care a provocat panică în metropola Sankt Petersburg a fost un accident produs în timpul unor lucrări de construcţie şi renovare, a anunţat un oficial local citat de Interfax. Anterior, martori au declarat că a fost vorba de o explozie, c ear fi avut loc în apropiere de un bloc unde poliţia a descoperit un dispozitiv explozibil, potrivit News.ro.


O explozie puternică s-a auzit joi într-un bloc din Sankt Petersburg, aflat în apropiere de locul percheziționat de dimineața în care a fost găsit un dispozitiv explozibil. Potrivit Interfax, nu au fost înregistrate victime, dar fațada blocului cu 16 etaje s-a prăbușit.

Deocamdată forţele de ordine nu au comentat informaţia.

Autorităţile ruse au reţinut joi mai multe persoane, după descoperirea unei bombe într-o garsonieră la etajul al şaptelea dintr-un bloc din oraş.

Dispozitivul explozibil este similar celui găsit luni, în staţia de metrou Vosstani din Sankt Petersburg, care a fost dezamorsat de genişti.

 

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă