16.1 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăSportLiviu Dragnea: Președintele Klaus Iohannis nu a greșit cu nimic când a...

Liviu Dragnea: Președintele Klaus Iohannis nu a greșit cu nimic când a mutat steagul Marii Britanii

Președintele PSD, Liviu Dragnea, a declarant că șeful statului nu a greșit cu nimic mutând steagul Marii Britanii pentru a-și face loc să ajungă mai aproape de jurnaliști, informează Agerpres.

"Nu sunt nici partener, nici coleg cu domnul președinte Iohannis, am fost chiar adversari, dar nu cred că asta e o gafă. Adică, până la urmă ce a făcut președintele României? A dat la o parte un steag să poată să vorbească cu presa. Hai să fim serioși!", a spus Dragnea, la Palatul Parlamentului, întrebat dacă statul român va fi afectat de gestul președintelui făcut la Bruxelles în urmă cu câteva zile.

El a adăugat că nu crede că aceasta ar fi fost o greșeală de protocol.

"Chiar nu a greșit președintele Iohannis. Când greșește, eu nu ezit să îl cert, dar acolo nu. Totuși, e șeful statului român, președintele României. Cum adică, nu are dreptul să vorbească cu cineva?", a menționat el.

 

Cele mai citite

Andreea Pora, editorial: Marile necunoscute din dosarul generalilor SRI

Andreea Pora ridică semne de întrebare cu privire la linșajul mediatic și arată cum Realitatea Tv patronată de Maricel Păcuraru are legatura cu dosarul...

Marcel Ciolacu anunță o ședință comună a guvernelor României și Ucrainei care va avea loc cât mai curând

Prim-ministrul Marcel Ciolacu a declarat că în perioada următoare va avea loc o şedinţă comună a guvernelor României şi Ucrainei, reuniune care cel mai...

Detergenții naturali în comparație cu cei clasici, pot fi la fel de eficienți?

Este interesant de observat cum a crescut în ultimul timp interesul pentru produsele organice de...
Ultima oră
Pe aceeași temă