19.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialUn bărbat de 81 de ani a murit după ce s-a aruncat...

Un bărbat de 81 de ani a murit după ce s-a aruncat de la etajul 9 al Spitalului Judeţean Timişoara

Un bărbat în vârstă de 81 de ani care era internat în secţia de neurologie a Spitalului Judeţean din Timişoara cu tulburare de limbaj, din cauza unui infarct cerebral, a murit după ce s-a aruncat de la etajul al nouălea al unităţii medicale.

Purtătorul de cuvânt al Spitalului Judeţean din Timişoara, Liana Dacilescu, a declarat, marţi, corespondentului Mediafax că un bărbat în vârstă de 81 de ani, internat în secţia de neurologie a spitalului, a murit, luni, după ce s-a aruncat de la etajul nouă al unităţii medicale.

“Pacientul era internat din 24 august. El avusese un infarct cerebral în urmă căruia a rămas cu tulburări de limbaj. În momentul sinuciderii, la el în vizită se afla fiica sa. A stat puţin de vorbă cu ea, după care s-a dus la toaletă, de unde nu a mai venit. După o vreme, fiica acestuia s-a dus să îl caute şi s-a întâlnit cu personalul de pază de pe hol, care aflase de la parterul clădirii că cineva s-a aruncat în gol. Uşa de la toaleta de unde s-a aruncat pacientul era blocată”, a spus Liana Dacilescu.

Potrivit purtătorului de cuvânt al Inspectoratului de Poliţiei al Judeţului Timiş, Mădălina Mezdrea, din primele cercetări poliţiştii au stabilit că bărbatul s-a sinucis fără să lase un bilet prin care să îşi motiveze gestul.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă