28.1 C
București
duminică, 16 iunie 2024
AcasăSpecialSuceava: Şoferul unei autocisterne a ars de viu după ce maşina a...

Suceava: Şoferul unei autocisterne a ars de viu după ce maşina a lovit un stâlp de tensiune şi a luat foc (video)

Un grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri seară, la Vadu Moldovei, în judeţul Suceava, unde o autocisternă încărcată cu o substanţă inflamabilă s-a răsturnat într-o curbă, a lovit un stâlp de tensiune şi a luat foc, şoferul murind carbonizat.

În urma incendiului, s-au produs trei explozii, relatează Realitatea TV. Drumul european 85 a fost blocat timp de peste trei ore.

Flăcările provenite de la autocisternă se puteau vedea de la kilometri distanţă. Intervenţia pompierilor a fost dificilă deoarece nu se ştia ce substanţă inflamabilă se afla în autocisternă.

“Bănuiesc ca a fost benzină deoarece s-a manifestat cu foarte mare violenţă, o benzină puternic aditivată. (…) După primele cercetări şi din declaraţiile martorilor, şoferul nu a putut să se salveze până la sosirea noastră”, a declarat colonelul Ion Burlui, şeful ISU SUceava.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a ieşit autoturismul de pe şosea.

“Cisterna a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un stâlp de medie tensiune, pe care l-a rupt. În urma impactului, cisterna a luat foc, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabină şi probabil este carbonizat”, a declarat Mihai Gabinat, de la poliţia Rutieră Suceava.

 

Traficul rutier a fost deviat pe rute ocolitoare, fiind reluat pe drumul european 85 după câteva ore. O echipă de pompieri a rămas toată noaptea la locul accidentului pentru a se asigura că focul nu se va reaprinde.

Cele mai citite

Clienții Hidroelectrica primesc o veste proastă. lata online prin aplicația iHidro se amână

Hidroelectrica reia licitație pentru implementarea unui sistem de plăți online în aplicația sa, iHidro. Prima licitație a fost anulată dearece oferte primite au fost...

BACALAUREAT 2024. Luni are loc proba de limba și literatura română 

Peste 134.000 de candidaţi înscrişi la examenul de Bacalaureat, sesiunea iunie - iulie 2024, susţin luni prima probă la Limba şi literatura română -...

Care este valoarea lunară a celor 4,74 de milioane de pensionari și care este cea mai mică pensie

Un număr de 4.747.604 de pensionari era înregistrat în mai 2024 în România, cu 670 persoane mai puţine comparativ cu luna precedentă, iar pensia...
Ultima oră
Pe aceeași temă