11 C
București
sâmbătă, 18 mai 2024
AcasăSpecialSuceava: Şoferul unei autocisterne a ars de viu după ce maşina a...

Suceava: Şoferul unei autocisterne a ars de viu după ce maşina a lovit un stâlp de tensiune şi a luat foc (video)

Un grav accident de circulaţie s-a produs, miercuri seară, la Vadu Moldovei, în judeţul Suceava, unde o autocisternă încărcată cu o substanţă inflamabilă s-a răsturnat într-o curbă, a lovit un stâlp de tensiune şi a luat foc, şoferul murind carbonizat.

În urma incendiului, s-au produs trei explozii, relatează Realitatea TV. Drumul european 85 a fost blocat timp de peste trei ore.

Flăcările provenite de la autocisternă se puteau vedea de la kilometri distanţă. Intervenţia pompierilor a fost dificilă deoarece nu se ştia ce substanţă inflamabilă se afla în autocisternă.

“Bănuiesc ca a fost benzină deoarece s-a manifestat cu foarte mare violenţă, o benzină puternic aditivată. (…) După primele cercetări şi din declaraţiile martorilor, şoferul nu a putut să se salveze până la sosirea noastră”, a declarat colonelul Ion Burlui, şeful ISU SUceava.

Deocamdată nu se ştie din ce cauză a ieşit autoturismul de pe şosea.

“Cisterna a părăsit carosabilul, a intrat în coliziune cu un stâlp de medie tensiune, pe care l-a rupt. În urma impactului, cisterna a luat foc, conducătorul auto a rămas încarcerat în cabină şi probabil este carbonizat”, a declarat Mihai Gabinat, de la poliţia Rutieră Suceava.

 

Traficul rutier a fost deviat pe rute ocolitoare, fiind reluat pe drumul european 85 după câteva ore. O echipă de pompieri a rămas toată noaptea la locul accidentului pentru a se asigura că focul nu se va reaprinde.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă