30 C
București
marți, 9 iulie 2024
AcasăSpecialNunta prinţului Albert de Monaco, devansată cu câteva zile

Nunta prinţului Albert de Monaco, devansată cu câteva zile

Prinţul Albert de Monaco, fiul fostei starlete hollywoodiene Grace Kelly, a devansat nuntă cu înotătoarea sud-africană Charlene Wittstock cu şase zile, pentru a evita o suprapunere de date cu o reuniune a Comitetului Olimpic Internaţional (CIO), anunţă Reuters citat de ziare.com.

Cuplul va organiza ceremonia de căsătorie la 2-3 iulie anul viitor, a anunţat Curtea princiară monegască într-un comunicat dat publicităţii duminică.

„Acest lucru se întâmplă pentru că o reuniune a CIO este programată la Durban între 5 şi 9 iulie, iar cuplul îşi doreşte ca familia olimpică să fie alături de ei”, se mai menţionează în comunicat.

„De asemenea, prinţul Albert de Monaco îşi doreşte că prima călătorie în străinătate a prinţesei să fie în patria ei natală, Africa de Sud”, precizează textul.

Curtea princiară a anunţat luna trecută că cuplul va organiza o ceremonie civilă la 8 iulie, care va fi urmată de o ceremonie religioasă la 9 iulie. Ultima data când principatul Monaco a avut o nuntă princiară a fost în 1956, când tatăl lui Albert, prinţul Rainier, s-a căsătorit cu actriţă Grace Kelly.

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă