26.7 C
București
vineri, 19 iulie 2024
AcasăLifestyleNicki Minaj și-a luat banii pentru prestație, dar nu a mai venit...

Nicki Minaj și-a luat banii pentru prestație, dar nu a mai venit la SAGA

Așa după cum deja se știe, Nicki Minaj, artista așteptată de majoritatea petrecăreților prezenți la SAGA, nu a mai ajuns la festivalul de la Romaero.

Fanii români ai rapperiței Nicki Minaj au primit astăzi vești cât se poate de proaste. Cu doar trei ore înainte de concertul programat la festivalul SAGA, artista a anunțat că nu va mai urca pe scenă.

Ea a invocat motive de securitate legate de „protestele din România”, care, în realitate, nu au nicio legătură cu zona în care trebuia să concerteze și nici măcar cu ziua în care era programată să fie prezentă.

Organizatorii au pregătit totul până la ultimul detaliu, au îndeplinit toate cerințele vedetei și au efectuat plata, având chiar și dovezi clare care atestă acest lucru, potrivit cancan.ro.

Cu toate acestea, Nicki Minaj a refuzat să vină în România.

Mesajul lui Nicki Minaj

„Din motive de îngrijorare pentru siguranța mea și a echipei noastre, am fost sfătuită de echipa mea de securitate să nu mă deplasez la festivalul din România din această seară din cauza problemelor de siguranță legate de protestele din zonă. Aștept cu nerăbdare să vă văd pe toți cu altă ocazie.

Ca mamă, trebuie să mă asigur că iau decizii corecte pentru ca eu să ajung acasă la fiul meu și pentru ca echipa mea să ajungă acasă la familiile lor. Să nu iau în considerare sfatul securității în acest moment nu este ceea ce cred că ar trebui să fac. Vă iubesc și vă mulțumesc pentru înțelegere și sprijin. Sunt foarte încântată să-mi văd fanii vinerea aceasta la Londra pentru un alt spectacol foarte special la Wireless Festival”, a transmis Nicki Minaj, pe rețelele de socializare.

Surpriza a fost cu atât mai mare cu cât staff-ul artistei ajunsese deja în România, inclusiv echipa de securitate care era convinsă că protestele vor fi pașnice.

Deși au încercat să o convingă pe Nicki Minaj să nu anuleze concertul, aceasta a rămas fermă în decizia ei.

De menționat este faptul că plata pentru concert a fost deja efectuată integral, în trei tranșe: prima pe 13 martie, a doua pe 21 iunie și ultima pe 28 iunie, suma totală depășind un milion de euro.

Urmărește România Liberă pe XFacebook și Google News!

Stancu Alexandru
Stancu Alexandru
2017 este anul debutului meu în presă. Am trecut pe la ProTv și Aleph News, iar din vara lui 2021 am devenit editor web la România Liberă.
Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă