22.4 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSpecialCindy Crawford si sotul ei, santajati de bona copiilor lor

Cindy Crawford si sotul ei, santajati de bona copiilor lor

Fostul top-model Cindy Crawford si sotul ei, omul de afaceri Rande Gerber, au fost victimele unei tentative de extorcare.

Potrivit unor documente oficiale completate de FBI si de Biroul procuraturii din Los Angeles, depuse la Tribunalul Districtual, o fosta bona a cupului Cindy Crawford – Rande Gerber i-a amenintat pe acestia ca va vinde o fotografie a fiicei lor, pe atunci in varsta de sapte ani.

Aceasta fotografie a fost realizata de fosta bona a cuplului si o prezinta pe fetita legata de un scaun.

Annett Wolf, purtatoarea de cuvant a fostului model, a declarat ca aceasta fotografie a fost realizata in timp ce fetita era implicata intr-un joc, fara stirea mamei sale, Cindy Crawford.

Crawford a divortat de actorul Richard Gere in 1995. In 1998 s-a casatorit cu Rande Gerber, impreuna cu care are doi copii.

Cindy Crawford, celebra pentru alunita de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creatii vestimentare pentru toate marile case de moda si a pozat pe copertele a sute de reviste de moda de-a lungul carierei sale de top-model.

Ea a ocupat pozitia a treia in clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcatuit de postul VH1.

Succesul repurtat in cariera de model a transformat-o intr-o celebritate si i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri in filme pe marile si micile ecrane, dar si calitatea de purtatoare de cuvant a mai multor organizatii umanitare.

Cele mai citite

Accident suspect în apele teritoriale românești. O navă dinspre Ucraina a ciocnit un alt vas dar și-a continuat drumul până în Bulgaria

O navă care plecase din Ucraina, purtând pavilionul Insulelor Comore, a ciocnit un vas sub pavilionul Tanzaniei, în apele teritoriale românești, în dreptul orașului...

Iga Swiatek, campioană la Foro Italico. Poloneza a realizat „dubla” Madrid – Roma

Poloneza Iga Swiatek, liderul clasamentului mondial feminin, și-a adjudecat al 21-lea titlu al carierei, după ce s-a impus în finala turneului WTA de la...

Declarația unică 2024: Schimbări în taxarea veniturilor extrasalariale

Veniturile din activități independente trebuie declarate până pe 27 în Declarația unică 2024. Cei care completează formularul, pot dona până la 3,5% din impozitul...
Ultima oră
Pe aceeași temă