16.6 C
București
joi, 2 mai 2024
AcasăSpecialCindy Crawford si sotul ei, santajati de bona copiilor lor

Cindy Crawford si sotul ei, santajati de bona copiilor lor

Fostul top-model Cindy Crawford si sotul ei, omul de afaceri Rande Gerber, au fost victimele unei tentative de extorcare.

Potrivit unor documente oficiale completate de FBI si de Biroul procuraturii din Los Angeles, depuse la Tribunalul Districtual, o fosta bona a cupului Cindy Crawford – Rande Gerber i-a amenintat pe acestia ca va vinde o fotografie a fiicei lor, pe atunci in varsta de sapte ani.

Aceasta fotografie a fost realizata de fosta bona a cuplului si o prezinta pe fetita legata de un scaun.

Annett Wolf, purtatoarea de cuvant a fostului model, a declarat ca aceasta fotografie a fost realizata in timp ce fetita era implicata intr-un joc, fara stirea mamei sale, Cindy Crawford.

Crawford a divortat de actorul Richard Gere in 1995. In 1998 s-a casatorit cu Rande Gerber, impreuna cu care are doi copii.

Cindy Crawford, celebra pentru alunita de deasupra buzei superioare, a prezentat diverse creatii vestimentare pentru toate marile case de moda si a pozat pe copertele a sute de reviste de moda de-a lungul carierei sale de top-model.

Ea a ocupat pozitia a treia in clasamentul "40 Hottest Hotties of the 90s" alcatuit de postul VH1.

Succesul repurtat in cariera de model a transformat-o intr-o celebritate si i-a adus numeroase contracte publicitare, roluri in filme pe marile si micile ecrane, dar si calitatea de purtatoare de cuvant a mai multor organizatii umanitare.

Cele mai citite

La summitul de pace din Elveția au fost invitate 160 de țări. Rusia nu e pe listă

Război în Ucraina. Summitul de pace va avea loc în 15 şi 16 iunie în Elveţia. Vestea a fost confirmată de Volodimir Zelenski. Rusia...

Nașterile și căsătoriile în Germania au ajuns la cele mai scăzute niveluri în 2023 din ultimul deceniu

Naşterile şi căsătoriile în Germania au atins în 2023 cele mai scăzute niveluri din ultimul deceniu, conform rezultatelor preliminare date publicităţii de Biroul Federal...

Revolut Travel Report: Ce recorduri în materie de turism se vor depăși anul acesta?

Revolut, banca digitală cu peste 40 de milioane de clienți la nivel global, din care peste 3,5 milioane în România, a întrebat 15.000 de respondenți...
Ultima oră
Pe aceeași temă