17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăSpecialAndone nu se sperie de Dorinel Munteanu

Andone nu se sperie de Dorinel Munteanu

Antrenorul Ioan Andone spune ca nu este speriat de Dorinel Munteanu in perspectiva partidei pe care Dinamo o va sustine azi impotriva echipei CFR Cluj.
“Va fi un meci greu. Nu ma sperie Dorinel Munteanu pentru ca jucam acasa, unde vom avea de partea noastra publicul. Important este sa ne atingem obiectivul, obtinerea celor trei puncte”, a spus Andone.
Andone sustine ca nu este ingrijorat de faptul ca nu ii va putea folosi in partida cu CFR Cluj pe atacantii Florin Bratu si Claudiu Niculescu, ambii accidentati. “Sigur, absentele lui Bratu si Niculescu sunt foarte importante, dar Dinamo are jucatori capabili sa ii inlocuiasca pe cei doi”, a adaugat antrenorul echipei Dinamo.
Ianis Zicu considera ca partida cu echipa antrenata de Dorinel Munteanu nu trebuie considerata un derby. “Nu pot spune ca este un derby. Este, intr-adevar, o partida foarte grea. Clujul este o echipa ambitioasa si cred ca va face totul pentru a ne incurca”, a declarat atacantul “alb-rosilor”. Intrebat daca recordmanul selectiilor in echipa nationala, Dorinel Munteanu, nu ar trebui sa se retraga, Zicu a spus: “Nu pot sa spun eu sa se lase de fotbal. Daca dansul se simte in putere si poate sa mai joace, trebuie sa o faca pentru ca o face destul de bine. Nu imi e teama de experienta lui. Cine va juca la capacitate maxima si va da totul in teren va avea de castigat”.

Cele mai citite

Lawrence Wong a depus miercuri jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al Singapore

Lawrence Wong a depus jurământul de învestitură în funcția de prim-ministru al statului Singapore și este doar al patrulea lider de la independență, încheind...

Blinken spune că Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul Gaza

Israelul are nevoie de un plan clar și concret pentru viitorul din Gaza, unde se confruntă cu potențialul unui vid de putere care ar...
Ultima oră
Pe aceeași temă