15.5 C
București
vineri, 3 mai 2024
AcasăSportMaradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac

Maradona a fost operat pentru o hemoragie la stomac

Maradona, în vârstă de 58 de ani, a descoperit că are hemoragie în timpul unui control la spitalul din Olivos, la începutul lunii ianuarie.

Operaţia făcută pentru stoparea sângerării cauzate de o hernie, nu a fost complicată, dar a avut ca scop rezolvarea “neplăcerilor” cauzate de problemă.“Procedura chirurgicală a lui Diego Maradona s-a încheiat. Slavă Domnului, totul a mers perfect”, a notat pe Twitter avocatul argentinianului, Matias Morla.

De-a lungul timpului, Maradona a ajuns de mai multe ori la spital. Ultima dată, el a avut probleme în timpul Cupei Mondiale din 2018, din Rusia, când a leşinat într-o lojă, la meciul Argentina – Nigeria, potrivit News.ro.

În 2004, Diego Maradona a fost internat cu probleme cardiace şi respiratorii legate de consumul de cocaină. Ulterior, el a urmat un program de dezintoxicare în Cuba şi Argentina, iar în 2005 a făcut o operaţie de micşorare a stomacului, care l-a ajutat să slăbească.

În 2007, s-a internat într-o clinică din Buenos Aires pentru a scăpa de dependenţa de alcool.

În ultimele luni, a mers cu ajutorul cârjelor, din cauza unor probleme la genunchi. Medicii au descoperit că Maradona are hemoragie înainte de plecarea către Mexic pe care antrenorul o avea programată. Maradona este în Mexic tehnicianul echipei de eşalon secund Dorados de Sinaloa.

Cele mai citite

Dan Petrescu, despre revenirea la CFR: “Mă simt ca acasă aici, mă motivează totul”

Dan Petrescu, antrenorul legendar care se întoarce pentru al patrulea mandat la conducerea echipei de fotbal CFR Cluj, a subliniat într-o conferință de presă...

Președintele Columbiei a oferit informații eronate. “A citit din coloana greșită”

Munițiile și armele care lipsesc din armata columbiană sunt mult mai puține decât cifrele raportate de președintele Gustavo Petro în această săptămână, se arată...

Verzii se mobilizează la Bruxelles cu mesajul ”Alege curajul”

Bruxelles, 3 mai 2024 - Verzii Europeni s-au adunat astăzi pentru mitingul lor electoral sub sloganul "Alege Curajul". Candidații principali Terry Reintke și Bas...
Ultima oră
Pe aceeași temă