25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialTradiții de Paște la Teatrul Masca

Tradiții de Paște la Teatrul Masca

Teatrul Masca vă invită Joi, 17 aprilie, începând cu ora 16.00 în amfiteatrul din Bdul. Uverturii nr. 70-72 ( Militari) la cea de-a noua ediţie a evenimentului Iepuraşul la Masca.

„De nouă ani sărbătorim împreună Paștele, evenimentul fundamental al creștinismului, cu semnificațiile și farmecul său. Este modul nostru de a vă aminti că trebuie să ne întoarcem la tradiții ori de câte ori avem ocazia și că este momentul în care avem nevoie să fim împreună și să ne bucurăm din plin de frumusețea oamenilor care ne înconjoară!” declară Mihai Mălaimare, Directorul Teatrului Masca.

Încondeierea ouălor în Joia Mare la Teatrul Masca este deja o tradiție printre locuitorii cartierului. Împreună ca o mare familie, actori, copii, părinţi şi bunici incondeiaza ouă de lemn sau naturale cu vopseluri pe care le primesc de la teatru.  

În cadrul unui eveniment interactiv, copiii află simbolistica ouălor de Paște și a vopsirii acestora (mormântul purtător de viața al lui Iisus Hristos care s-a deschis la Învierea Sa), precum și legendele legate de aceasta mare sărbătoare a creștinătății.  

Intrarea la eveniment este liberă.

Detalii pe www.masca.ro. 

Cele mai citite

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Iohannis, mesaj de Ziua Drapelului Național

Preşedintele Klaus Iohannis a transmis, astăzi, un mesaj de Ziua Drapelului Naţional, context în care a subliniat apartenenţa României la NATO, UE şi ONU şi...

VIDEO. Edward Iordănescu, mândru de băieții lui și de suporterii naționalei: “Muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim”

Declarația lui Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, după egalul cu Slovacia (1-1) și calificarea în optimile de finală ale EURO...
Ultima oră
Pe aceeași temă