11 C
București
duminică, 28 aprilie 2024
AcasăTechUn condamnat pentru corupție, ales președintele PNL Ilfov

Un condamnat pentru corupție, ales președintele PNL Ilfov

 
Hubert Thuma, fost deputat PNL, a fost ales șeful organizației PNL Ilfov. În 2014, Thuma a fost condamnat la 6 luni de închisoare cu suspendare pentru fapte de corupție.
Hubert Thuma conducea PNL Ilfov ca interimar, după retragerea fostului președinte, Marian Petrache, din toate funcțiile de partid, după ce a fost pus sub urmărire penală de procurorii DNA.
Fostul deputat, care este un apropiat al lui Marian Petrache, a explicat că  perioada de încercare a sentinței, de doi ani, a încetat și astfel a respectat criteriile de integritate ale partidului.
În 2014, deputatul PNL Hubert Petru Ștefan Thuma și fostul șef al Parchetului Sectorului 4 București, Mihai Betelie, au fost condamnați de instanța supremă la șase luni de închisoare cu suspendare, pentru fapte de corupție, decizia fiind definitivă.
Romulus Georgescu
Romulus Georgescuhttp://romulus-georgescu
Romulus Georgescu, sef departament Economie
Cele mai citite

Deputatul conservator Dan Poulter a trecut în barca Partidului Laburist

Deputatul conservator Dan Poulter, fost ministru al sănătăţii, a declarat sâmbătă presei că se alătură Partidului Laburist, ceea ce reprezintă un motiv de îngrijorare...

Așteptarea de 9 ani a luat sfârșit. FCSB e noua campioană a României la fotbal

Un singur punct mai avea nevoie FCSB, în meciul de sâmbătă seara cu Farul Constanța, pentru a se încorona noua campioană a Superligii. În...
Ultima oră
Pe aceeași temă