Studiourile Disney pregătesc noi surprize pentru fanii "Star Wars"

de Roxana Petre , 28 ianuarie 2016 - stire actualizata la ora 12:22, 28 ianuarie 2016
Studiourile Disney pregătesc noi surprize pentru fanii "Star Wars"

Studiourile Disney plănuiesc să continue saga "Star Wars", după apariţia următoarelor două filme din serie, a transmis reprezentantul studiourilor Disney, Bob Iger, informează directmatin.fr, citat de Agerpres.

Astfel, până în prezent sunt anunţate cinci filme, care vor face parte din seria "Star Wars", dintre care şi trei spin-off. "Star Wars 8" urmează să fie lansat în decembrie 2017. Bob Iger a precizat că, pe lângă acestea, vor mai produce şi altele, însă nu a dat informaţii despre numărul lor sau când vor fi lansate.

Scenariul şi regia episodului 8 i-au fost încredinţate cineastului american Rian Johnson. Lansarea ultimului episod al actualei trilogii, episodul IX, a fost anunţată pentru data de 24 mai 2019 şi deocamdată nu a fost anunţată vreo modificare. În paralel, "Rogue One: A Star Wars Story", un lungmetraj consacrat tinereţii personajului Han Solo, va fi lansat la 16 decembrie 2016.

Citeşte şi: Episodul 8 din Star Wars se amână cu șase luni. Spectatorii încă se bucură de "Force Awakens"

Întrebat ce vor face studiourile pentru ca fanii să nu se plictisească cu atât de multe filme noi, Iger a precizat că, de fiecare dată, studiourile Disney "plasează ştacheta mai sus"m astfel încât poveştile "să îi aducă pe spectatori la cinematograf, să îi incite şi să pară noi".

Cel mai recent film din serie, "Star Wars: The Force Awakens", a fost lansat la 18 decembrie şi a devenit, la începutul lunii ianuarie, filmul cu cele mai bune încasări în box-office-ul nord-american (SUA şi Canada). El a depăşit "Avatar", care a înregistrat încasări de 760,5 milioane de dolari. Duminică seară, "Episodul VII" adunase peste 859 de milioane de dolari din încasări. În ceea ce priveşte încasările internaţionale, filmul "Star Wars: The Force Awakens" se află pe poziţia a treia cu 1,86 de miliarde de dolari, după "Titanic" (2,2 miliarde de dolari) şi respectiv "Avatar" (2,8 miliarde de dolari). 

Citeşte şi: "Star Wars: Trezirea forţei" este filmul ANULUI în România

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design