27.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăEconomieFoto interviuMihaela Rădulescu și iubitul ei vor participa la un maraton caritabil

Mihaela Rădulescu și iubitul ei vor participa la un maraton caritabil

Mihaela Rădulescu, jurata emisiunii „Românii au talent” care a atras în ultima perioadă multe comentarii negative din partea publicului pentru declarațiile sale discriminatorii, va lua parte la un maraton caritabil programat pe 3 mai la București.

Vedeta de televiziune se antrenează zilnic alături de o echipă pentru a câștiga maratonul „Wings for Life World Run” și încurajează toți românii să participe pentru a ajuta persoanele cu afecțiuni ale măduvei spinării care nu pot alerga.

„Cei mai mulți dintre cei care participăm pentru a doua oară la acest maraton mondial nu suntem alergători profesioniști, ci doar alergători…sufletiști”, a postat vedeta pe contul personal de Facebook.

Este al doilea an în care Mihaela Rădulescu participă la maratonul „Wings for Life World Run”. Noul iubit al vedetei, sportivul Felix Baumgartner, va alerga alături de ea la maraton. De asemenea, Dani Oțil, fostul iubit al Mihaelei Rădulescu, va participa la eveniment pentru a sprijini fundația „Wings for Life”, o organzație non-profit de cercetare a afecțiunilor măduvei spinării. 

La maratonul din anul acesta nu va exista o linie de finish. Se va folosi o mașină care urmărește participanții. Cei ce aleargă vor purta niște cipuri digitale pe care mașina le va detecta prin senzori, ceea ce o transformă într-o linie de finish mobilă. În plus, cursa nu va avea o distanță fixă. Persoanele care decid să participe se vor lupta pentru titlul global. Startul se va da în același timp în 35 de locații de pe șase continente.

Înscrierile se pot face până duminică, 28 aprilie, ora 24 pe site-ul oficial sau în ziua concursului, între orele 09-11, însă locurile vor fi limitate la 2.500 de participanți. La București startul se va da din parcarea Selgros Pantelimon, iar traseul va continua pe DN3-DN3A, pe ruta București–Fetești.

Cele mai citite

Construcție filosofică

O condiție a vieții izbutite este cunoașterea realității în care se trăiește. Împărtășesc opinia că, printre formele spiritului, filosofiei îi revine să asigure reflecția...

Aavancronica meciului decisiv Slovacia – România de la EURO 2024. Care sunt scenariile

Naționala României joacă miercuri partida decisivă în compania selecționatei Slovaciei pentru calificarea în optimile de finală ale Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024,...

Indiferent când e primul tur și când e al doilea tur al prezidențialelor, Ciucă tot a ieșit cu turul rupt

Ilustrație: Marian Avramescu Președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, nu s-a săturat să piardă cu 0 – 2 în fața președintelui...
Ultima oră
Pe aceeași temă