12.7 C
București
miercuri, 24 aprilie 2024
AcasăSpecialDantela neagră, un simbol al femeilor puternice

Dantela neagră, un simbol al femeilor puternice

În materie de lenjerie intimă, negrul rămâne nuanța preferată a femeilor, iar dantela neagră este un clasic care se reinventează constant odată cu aparițiile noilor trenduri în materie de lenjerie intimă.

Plăcerea femeilor de a purta lenjerie intimă din dantelă neagră este neprețuită, deoarece aceasta denotă mister, eleganță și rafinament absolut, dar si senzualitate discretă.

Unul dintre secretele fiecărei femei surprinzatoare este lenjeria intimă sexy, provocatoare și plina de senzualitate. Aceasta conferă unei femei încredere in sine, dezinvoltură și un aer tulburător fascinant.

Se recomandă ca fiecare femeie cu o atitudine puternică, determinată și îndrăzneață să aibă în garderobă un loc special dedicat acestor ”mici plăceri vinovate”.

Seturile sexy de lenjerie intimă, chemise-uri incitante, body-uri seducătoare și catsuit-uri îndrăznețe din dantelă neagră fină și delicată sunt piese esențiale pentru garderoba oricărei femei care îndrăznește să surprindă în fiecare zi.

Astfel, pentru a se bucura de mai multă încredere în sine şi pentru femeile puternice, SevenSins.ro propune pentru acest an provocarea de a îndrăzni să surprindă în fiecare zi cu piese de lenjerie intimă provocatoare.

Este o gamă variată de modele de lenjerie intima sexy special dedicate femeilor suprinzatoare – body-uri sexy, corsete, chemise-uri incitante, seturi cu portjartier elegante, deux-piece-uri irezistibile și costume sexy. În colecția propusă, negrul este puternic reprezentat cu zeci de modele ce exprimă forță, provocare, îndrăzneală, dezinvoltură și multă încredere de sine.

 

Cele mai citite

Firea trebuie să se retragă din cursa pentru europarlamentare dacă va candida la Primărie, susține AUR

Partidul AUR consideră că Gabriela Firea trebuie să renunțe la candidatura pentru un post de europarlamentar dacă dorește să candideze la Primăria Capitalei. Acest punct...

Ce priorități va avea Firea ca primar general: școli, transport, termoficare și spitale

Gabriela Firea, cea care este, din nou, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, a transmis un mesaj în care anunță ce...

Dosar de corupție la nivel înalt în Rusia: unul din adjuncții ministrului rus al apărării a fost arestat

Un adjunct al ministrului rus al apărării, Timur Ivanov, a fost arestat pentru presupusă corupţie, a anunţat marţi Comitetul de Anchetă rus, notează AFP,...
Ultima oră
Pe aceeași temă