22.8 C
București
marți, 25 iunie 2024
AcasăSpecialGALERIE FOTO: Cum a ajuns Statuia Libertății să se topească-n Whiskey

GALERIE FOTO: Cum a ajuns Statuia Libertății să se topească-n Whiskey

O companie de băuturi alcoolice din Japonia a apelat la o firmă de marketing din Tokyo, specializată în printare 3D, pentru a realiza cuburi de gheață unicat, potrivit adweek.com.

Fiecare exemplar unic de sculptură 3D în gheață a fost realizat cu o tehnologie specială numită CNC la o temperatură de – 7 grade Celsius. Fiecare operațiune de modelare a durat și șase ore pentru anumite modele. 

CITEȘTE ȘI: Chinezii au printat cea mai înaltă clădire 3D din lume

Au fost sculptate în gheață copii la scară din Palatul Regal Japonez din Osaka, scena de final din filmul Shark cu Marele Alb, Statuia Libertății, bustul lui Batman din Batman Returns, Mica Sirenă după modelul Disney, un inel de logodnă, Capul zeului Budha, Discobolul din Antichitate, Venus din Milo, naveta Apollo din filmul Gravity, un scorpion, Sfinxul din Egipt, Mickey Mouse, calul Black Beauty, leul grupului MGM, bustul lui Abraham Lincoln, Godzilla, Neil Amstrong când pășește pe Lună și chitara electrică a lui Steve Vay.

</p>

Cele mai citite

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...
Ultima oră
Pe aceeași temă