30.9 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialLucian Bute va boxa cu Roberto Bolonti

Lucian Bute va boxa cu Roberto Bolonti

Lucian Bute a anunţat, azi, numele adversarului cu care va boxa în cadrul galei de la Montreal, din 6 decembrie. Acesta este argentinianul Roberto Bolonti, un sportive de 35 de ani.

"Sunt foarte mulţumit. Vreau să îi mulţumesc lui Bolonti pentru că a acceptat să se lupte cu mine şi pentru că va fi la Montreal la 6 decembrie. Eu voi pleca mâine în cantonament cu echipa mea, voi petrece trei zile la Los Angeles, iar apoi voi pleca în Filipine. Sunt foarte mulţumit că s-a finalizat înţelegerea, voi pleca liniştit. Sunt foarte încântat că reîncep. Veţi vedea un nou Lucian în ring la 6 decembrie, cu o nouă echipă", a spus Bute, potrivit Mediafax.

Pentru Lucian Bute, meciul din decembrie va fi primul de când este pregătit de Freddie Roach, celebrul antrenor al filipinezului Manny Pacquiao.

Bolonti are în palmares 35 de victorii şi 3 înfrângeri. El s-a impus în 24 de meciuri prin KO. Ultima dată, argentinianul a boxat cu germanul Jurgen Braehmer, la 7 iunie, când a fost învins la puncte.

Lucian Bute, în vârstă de 34 de ani, a boxat ultima dată la 19 ianuarie, la Montreal, fiind învins atunci la puncte de canadianul Jean Pascal, într-un meci contând pentru centurile WBC Diamond şi NABF la categoria semigrea.

Bute (31-2, 24 KO) a pierdut centura IBF la categoria supermijlocie în mai 2012, când a fost învins de britanicul Carl Froch.

 

Cele mai citite

Iohannis, la Consiliul European, unde se discută sprijinul pentru Ucraina și Republica Moldova

Preşedintele Klaus Iohannis va participa, mâine şi poimâine, la Consiliul European, la Bruxelles, printre subiectele reuniunii numărându-se sprijinul pentru Ucraina şi Republica Moldova, respectiv...

Jude Bellingham, “distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc "plictisitor" în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat...

Cod galben de inundații pe râuri din 12 județe, până mâine la prânz

Institutul Naţional de Hidrologie şi Gospodărire a Apelor (INHGA) a emis o avertizare Cod galben de inundaţii, valabilă până joi la prânz pe râuri...
Ultima oră
Pe aceeași temă