Antrenorul Ionuţ Badea a fost demis de la Oţelul. Meciul cu Săgeata a fost decisiv!

de Rl online , 29 octombrie 2013
Antrenorul Ionuţ Badea a fost demis de la Oţelul. Meciul cu Săgeata a fost decisiv!

Directorul general al FC Oţelul Galaţi Narcis Răducan, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că antrenorul Ionuţ Badea a fost demis din funcţie. Cele două echipe s-au întâlnit aseară în ultimul meci al etapei a a XII-a a Ligii I, conform Mediafax.

"Am avut o discuţie cu Ionuţ Badea după meci şi vom înceta colaborarea. Din această seară el nu mai este antrenorul nostru. În următoarele zile von anunţa viitorul antrenor. Nu cred că jucătorii au ceva în comun cu demiterea lui Ionuţ Badea", a spus Răducan.

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că nu mai este antrenorul formaţiei din cauza lipsei de rezultate favorabile.

 

"Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor bun. Asta este viaţa antrenorilor, când lipsesc rezultatele plătesc", a spus Badea la DigiSport.

Echipa Săgeata Năvodari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman '8 şi V. Dinu '42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Henrique, în minutul 52.

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design