15.5 C
București
marți, 7 mai 2024
AcasăSpecialAntrenorul Ionuţ Badea a fost demis de la Oţelul. Meciul cu Săgeata...

Antrenorul Ionuţ Badea a fost demis de la Oţelul. Meciul cu Săgeata a fost decisiv!

Directorul general al FC Oţelul Galaţi Narcis Răducan, a declarat, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că antrenorul Ionuţ Badea a fost demis din funcţie. Cele două echipe s-au întâlnit aseară în ultimul meci al etapei a a XII-a a Ligii I, conform Mediafax.

“Am avut o discuţie cu Ionuţ Badea după meci şi vom înceta colaborarea. Din această seară el nu mai este antrenorul nostru. În următoarele zile von anunţa viitorul antrenor. Nu cred că jucătorii au ceva în comun cu demiterea lui Ionuţ Badea”, a spus Răducan.

Tehnicianul echipei Oţelul Galaţi, Ionuţ Badea, a declarat, luni seară, după înfrângerea din meciul cu Săgeata Năvodari, scor 1-2, că nu mai este antrenorul formaţiei din cauza lipsei de rezultate favorabile.

 

“Nu este un moment plăcut pentru mine. Din păcate, criza de rezultate a continuat şi s-a ajuns la această decizie. Am încercat să dau tot ce am putut mai bun. Sper ca cine va veni în locul meu să facă mai mult, dar vă spun că Badea este un antrenor bun. Asta este viaţa antrenorilor, când lipsesc rezultatele plătesc”, a spus Badea la DigiSport.

Echipa Săgeata Năvodari a învins, luni, pe teren propriu, cu scorul de 2-1 (2-0), formaţia Oţelul Galaţi, în ultimul meci al etapei a XII-a a Ligii I. Golurile învingătorilor au fost marcate de Roman ‘8 şi V. Dinu ’42, în timp ce pentru oaspeţi a înscris Henrique, în minutul 52.

Cele mai citite

Forţele israeliene anunţă că dețin controlul asupra punctului de trecere Rafah din Fâşia Gaza

Forţele israeliene au preluat controlul asupra părţii palestiniene a punctului de trecere Rafah, de la graniţa cu Egiptul, în sudul Fâşiei Gaza, informează The...

SUA îndeamnă Turcia și Israelul să-și rezolve diferendele

Statele Unite(SUA) au îndemnat luni Turcia şi Israelul să rezolve diferendele dintre ele, după ce Ankara a anunţat că suspendă relaţiile comerciale în încercarea...

România are cea mai mare creștere pentru speranța de viață în UE, dar tot la coada clasamentului este

Spania este ţara din Uniunea Europeană cu cea mai mare speranţă de viaţă, de 84 de ani, şi se află peste media comunitară de...
Ultima oră
Pe aceeași temă