32.6 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăLifestyleViitor fără antrenor! Bogdan Stelea și-a anunțat demisia

Viitor fără antrenor! Bogdan Stelea și-a anunțat demisia

Bogdan Stelea și-a anunțat demisia de la cârma echipei FC Viitorul, din prima ligă, după ce clubul patronat de Gheorghe Hagi nu a obținut nicio victorie în primele patru etape de campionat.

"Din păcate, lipsa de rezultate a dus la o astfel de decizie. Am hotărât să-mi dau demisia pentru binele echipei, care consider că avea nevoie de un şoc. Rămân prieten cu Gică Hagi şi îi doresc să aibă mult succes în acest proiect unic în România. Sunt sigur că va reuşi", a declarat Stelea, potrivit site-ului oficial al clubului din Liga I.

Viitorul și Bogdan Stelea s-au despărțit pe cale amiabilă. Clubul i-a mulțumit fostului tricolor pentru efortul depus pe banca tehnică, în timp ce Stelea a ținut să menționeze că relația sa bună pe care o are cu Hagi nu va fi deteriorată în urma acestui fapt.

Stelea a renunţat la postul de selecţioner al naționalei de tineret, pentru a prelua viitorul, la data de 18 iunie. El și-a anunțat demisia după ce, la 3 august, directorul general Narcis Răducan şi-a reziliat și el pe cale amiabilă contractul cu FC Viitorul.

După patru etape disputate, FC Viitorul nu a înregistrat nicio victorie. Echipa are doar 2 puncte acumulate din 12 posibile și ocupă locul 14 în clasament.

Cele mai citite

Va juca Andy Murray la Wimbledon? “Aș spune că…”

Tenismanul britanic Andy Murray continuă să spere că va participa pentru ultima dată la Wimbledon săptămâna viitoare. Cu toate acestea, el admite că este...

Bulgaria vrea ca UE să intervină într-o dispută cu Macedonia de Nord

Bulgaria caută să implice Uniunea Europeană în disputa sa cu Macedonia de Nord în ce priveşte menţionarea etnicilor bulgari în preambulul Constituţiei ţării vecine,...

Afacere cu articole vestimentare: sfaturi și idei

Lumea modei este pe atât de dinamică pe cât este de versatilă în privința oportunităților de afaceri pentru antreprenorii ambițioși. De aceea, fie că...
Ultima oră
Pe aceeași temă