20.3 C
București
duminică, 23 iunie 2024
AcasăLifestyleRezultate meciuri amicale: Argentina dă lovitura, SUA învinge finalista Euro 1996

Rezultate meciuri amicale: Argentina dă lovitura, SUA învinge finalista Euro 1996

Ultimele meciuri amicale disputate în această săptămână au adus câteva rezultate supriză, cum ar fi revanșa Argentinei în fața Germaniei pentru finala Cupei Mondiale sau victoria neașteptată a Turciei în fața Danemarcei. 

Doisprezece partide în care s-au marcat 33 de goluri, sunt pe scurt statisticile amicalelor disputate ieri, în care s-au înregistrat 10 victorii și doar 2 egaluri, potrivit site-ului oficial al FIFA. Cap de afiș a fost meciul dintre Germania și Argentina, în care sud-americanii au câștigat cu 4-2 ceea ce a fost o reeditare a finalei Cupei Mondiale 2014. Nemții nu au mai fost magistrali, ca în Brazilia, unde și-au trecut în palmares al patrulea titlu mondial.

Alte partide interesante au fost cele dintre Danemarca – Turcia, scor 1-2, în care Ozan Tufan a marcat golul zilei, sau Cehia – SUA, 0-1. Republica Cehă, fostă finalistă Euro 1996 (chiar la debutul la CE), se află în scădere constată de formă, în timp ce americanii au un joc tot mai consistent, astfel că rezultatul mai rămâne o surpriză doar prin prisma a ceea ce reprezenta Cehia la un moment în fotbalul european și nu numai.

Un alt meci așteptat a fost duelul celor mai în formă echipe nordice, dintre Anglia și Norvegia, în care britanicii s-au impus prin golul lui Wayne Rooney, care a purtat banderola de căpitan.

Rezultatele complete în meciuri amicale:

Myanmar 4-1 Palestina 
Filipine 5-1 Tapei-ul Chinez
Rusia 4-0 Azerbaijan 
Lituania 1-1 Emiratele Arabe Unite 
Ucraina 1-0 Moldova
Letonia 2-0 Armenia 
Danemarca 1-2 Turcia
Republica Cehă 0-1 SUA
Germania 2-4 Argentina 
Irelanda 2-0 Oman 
Anglia 1-0 Norvegia 
Morocco 0-0 Qatar

Cele mai citite
Ultima oră
Pe aceeași temă