21.6 C
București
duminică, 19 mai 2024
AcasăSportDirectorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat de la conducerea instituţiei

Directorul ANAF, Dragoş Doroş, a demisionat, au declarat surse din Ministerul de Finanţe pentru Profit.ro. Doroş a fost numit la conducerea instituţei la începutul lunii martie 2016.

Ministrul Finanţelor, Viorel Ştefan, a declarat, joi, că există un proces de evaluare a performanței conducerii actuale a Agenției Naționale de Administrare Fiscală (ANAF), urmând să fie luate măsuri "în consecință".

"Suntem în proces de evaluare a performanței actualei conduceri a ANAF și vom lua măsuri în consecință în cel mai scurt timp", a spus ministrul.

Înaintea acestei intervenții pe care ministrul Finanțelor a avut-o în cadrul ședinței de Guvern, premierul Sorin Grindeanu a subliniat importanța unei funcționări foarte bune a ANAF.

"Cred că e extrem de important ca ANAF să funcționeze foarte bine, astfel încât gradul de colectare să fie unul ridicat", a afirmat Grindeanu.

Cele mai citite

CS Dinamo a făcut eventul! „Dulăii” au câștigat Cupa României după o finală cu CSM Constanța

Formația de handbal masculin CS Dinamo Bucureşti a cucerit Cupa României, după s-a impus cu 23-19 în finala disputată contra celor de la CSM...

Gabriela Firea promite aeroportul București Sud

Gabriela Firea, candidatul PSD la funcția de primar general al Capitalei, promite că va construi aeroportul București Sud, în cazul în care va fi...

Rusia – Ucraina, ziua 816. Președintele Bulgariei, filo-rus, susține că Rusia nu poate fi învinsă

Președintele Bulgariei, Rumen Radev, cunoscut pentru opiniile sale favorabile Rusiei, a declarat că victoria Ucrainei în actualul război contra Rusiei este "imposibilă". Șeful statului bulgar...
Ultima oră
Pe aceeași temă