25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialCopiii - trimiși să-l colinde cu versuri licențioase pe șeful CJ ...

Copiii – trimiși să-l colinde cu versuri licențioase pe șeful CJ Suceava

Copii între şapte şi 14 ani, care l-au colindat, luni, pe şeful CJ Suceava, au inclus in program dansul caprei, care conţinea şi versuri mai puțin decente, informează Mediafax.

Unul dintre ele a fost "Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”.

Cei șapte copii cu vârste între şapte şi 14 ani, de la mai multe şcoli din comuna suceveană Baia, însoţiţi de două cadre didactice, l-au colindat, luni la prânz, pe preşedintele Consiliului Judeţean (CJ) Suceava, Cătălin Nechifor.

Cei şapte copii erau însoţiţi de o învăţătoare şi un cadru didactic pensionar care cânta la acordeon. În repertoriu au avut şi un cântec în care erau incluse versurile "De la Baia venim pentru domnul Cătălin”, ceea ce era scris şi pe o pancartă care era agăţată la gâtul uneia dintre fete, în timp ce alta avea o pancartă cu imaginea Maicii Domnului.

În programul prezentat de elevi a fost şi dansul caprei, care conţinea şi versuri precum: "Bagă mâna între picioare ca să vezi ce pulpă are" sau "Pune-i mâna pe ţâţe să vezi că nu face fiţe”.

Vicepreşedintele CJ Suceava, Ilie Niţă, care a venit cu acest grup de colindători la uşa preşedintelui CJ Suceava, a explicat că aceştia au venit din proprie iniţiativă.

Învăţătoarea care îi însoţea, de la Asociaţia Culturală "Ştefan cel Mare”, din comuna Baia, a precizat că versurile fac parte dintr-un cântec popular din zona Humorului şi că nu vede nimic nepotrivit să fie rostite de copii de această vârstă, ea considerând că în "ziua de azi copiii au mai multe informaţii decât adulţii".

Ea a menţionat că mesajul legat de gâtul uneia dintre fete legat de preşedintele CJ Suceava, Cătălin Nechifor, face parte din tradiţia grupului, care atunci când colindă pe cineva are un mesaj special pentru respectiva persoană.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Jude Bellingham, “distrus” de presa internațională după partida cu Slovenia

Echipa lui Gareth Southgate a oferit un joc "plictisitor" în faza grupelor, chiar dacă a terminat pe primul loc, iar presa engleză a taxat...

România s-a calificat în optimile de finală ale EURO 2024 de pe primul loc al grupei E

România s-a calificat pentru a doua oară în istorie în optimile campionatului european de fotbal.Toate cele patru echipe au terminat la egalitate de puncte,...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...
Ultima oră
Pe aceeași temă