24 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialSoția președintelui, Carmen Iohannis, spune că a votat pentru un viitor mai...

Soția președintelui, Carmen Iohannis, spune că a votat pentru un viitor mai bun

Carmen Iohannis, soția președintelui Klaus Iohannis, a declarat duminică, la ieșirea de la Secția de votare 68 din municipiul Sibiu, că a votat “pentru un viitor mai bun”, informează Agerpres.

‘Am votat pentru o Românie mai bună, pentru un viitor mai bun, pentru o Românie de care să ne bucurăm și în care să ne găsim bucuria’, a spus soția președintelui României.

Întrebată dacă speră la o prezență bună la urne, Carmen Iohannis a spus că speră “din tot sufletul ca toată lumea să vină la vot”. “Mai ales pe tineri ne bazăm, ei sunt viitorul nostru”, a spus soția președintelui, ea explicând că nu a putut vota la București, împreună cu șeful statului, pentru că ea are actul de identitate cu domiciliul în Sibiu.

Potrivit lui Carmen Iohannis, președintele Klaus Iohannis “s-ar putea să vină astăzi la Sibiu”.

Carmen Iohannis a votat duminică, la Secția 68 din municipiul Sibiu, după ce a fost la slujba de la biserică. Președintele Iohannis a votat duminică dimineața, la ora 9,00, la București, la secția de votare de la Liceul “Jean Monnet”.

Mihai Diac
Mihai Diac
Mihai Diac are o experiență ca jurnalist de peste 20 de ani, atât în presa scrisă cât și online. A început să lucreze în presă la ziarul Azi, în anul 1993, în perioada în care era încă student. Ulterior a lucrat la Adevărul, Gândul și Green Report. La “România liberă”, Mihai Diac lucrează din anul 2015. În paralel cu activitatea jurnalistică, Mihai Diac și-a completat și pregătirea de specialitate. El a absolvit, printre altele, Colegiul Național de Apărare și cursul de pregătire a jurnaliștilor pentru zone de război. Printre acțiunile sale de documentare jurnalistică s-au aflat cele de la bordul portavionului american Truman și al fregatei românești Regina Maria, precum și cele din Afganistan, Irak, Transnistria și Georgia.
Cele mai citite

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...

Curtea Penală Internațională a emis mandate de arestare pe numele lui Șoigu și Gerasimov

Curtea Penală Internațională (CPI) a emis marți mandate de arestare pentru fostul ministru al Apărării al Rusiei și șeful său de stat major militar,...

Rusia – Ucraina, ziua 854: Zelenski, inspecție în DonețK

Preşedintele Ucrainei, Volodimir Zelenski, a mers astăzi la Pokrovsk, oraş situat aproape de o zonă dificilă a frontului în regiunea estică Doneţk, pentru a...
Ultima oră
Pe aceeași temă