25.4 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialVIDEO. Băsescu: Va veni alt tip de preşedinte, niciunul nu seamănă cu...

VIDEO. Băsescu: Va veni alt tip de preşedinte, niciunul nu seamănă cu mine

Preşdintele Traian Băsescu a declarat, duminică, după ce a votat la Colegiul A.D.Xenopol, că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, el pledând pentru un ”preşedinte care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă”.

”În primul rând, este clar pentru mine că este momentul schimbării unui mod de a fi preşedinte, după zece ani, va veni alt tip de preşedinte. Problema este să fie un preşedinte care să continue consolidarea statului de drept şi care să facă România frumoasă”, a spus preşedintele.

Întrebat dacă viitorul preşedinte va fi un preşedinte mai puţin jucător, Traian Băsescu a răspuns: ”Nu ştiu, dar e clar că niciunul din cei 14 nu seamănă cu mine”.

De asemenea, șeful statului a îndemnat românii să vină la vot.

”Este extraordinar de important ca, astăzi, românii să vină la vot. Toţi, dacă se poate, toţi cei 18.300.000 de cetăţeni cu drept de vot”, a spus Traian Băsescu.

El a mai arătat că este un moment în care românii trebuie să decidă tipul de preşedinte pe care îl vor.

”Unora le-a plăcut modul în care mi-am exercitat eu mandatul, altora nu le-a plăcut. Au 14 opţiuni şi este clar că niciunul nu seamnănă cu mine. Vor trebui să opteze pentru un alt tip de preşedinte şi este improtant să nu stea acasă, să vină la vot”, a afirmat şeful statului.

Întrebat ce planuri are pentru această zi, Băsescu a răspuns, râzând: ”De weekend”.

Şeful statului a fost întâmpinat la secţia de votare de aproximativ o sută de simpatizanţi care i-a scandat numele. Şeful statului a venit la secţia de votare de la Colegiul A.D.Xenopol însoţit de soţia sa, Maria Băsescu.

www_server_root = ‘http://worker.contentchannel.ro/play’;document.write(”);if(typeof flowplayerhtml == ‘undefined’) { document.write(”);}var domain = document.domain;var domain_split = domain.split(‘.’);var cHannel_domain = domain_split[domain_split.length-2] + “.” + domain_split[domain_split.length-1];document.write(unescape(“%3Cscript src=’http://worker.contentchannel.ro/player/singleplayerhtml_max/6ef0e6aed05966bd084591cf5f4ac2ea/”+ cHannel_domain +”‘ type=’text/javascript’%3E%3C/script%3E”));

Cele mai citite

Noi dezvăluiri în dosarul Coldea-Dumbravă. Rețeaua extinsă în străinătate

Generalul Dumitru Dumbravă este asociat într-o firmă ce se ocupă cu energia electrică solară. Partenerul lui Florian Coldea a deschis o firmă în luna...

Când un viitor rege britanic face selfie cu Taylor Swift

Se schimbă paradigma de valori a lumii! Dacă înainte, ziua de naștere a unui viitor rege era celebrată cu multă solemnitate, astăzi, rolurile se...

Două Noi Avize ale Comisiei de la Veneția privind Codul Electoral din Georgia

Strasbourg, 25 iunie 2024 – Comisia de la Veneția a publicat astăzi două noi avize referitoare la Georgia, adoptate în cadrul ultimei sesiuni plenare:...
Ultima oră
Pe aceeași temă