24.2 C
București
joi, 30 mai 2024
AcasăLifestyleRitzy Girl de succes – cum sa devii o femeie independenta financiar...

Ritzy Girl de succes – cum sa devii o femeie independenta financiar la Ritzy Studio

Ritzy Girl (#RitzyGirl) reprezintă noul trend al anului 2019. Vorbim despre dezvoltare personală atât de mult și de des, încât acest subiect aproape a fost epuizat. Toate aspectele dezvoltării personale au fost dezbătute în fel și chip. Ce mai e nou? Ce poți face pentru a avea o viață de succes? Ce acțiuni trebuie să întreprinzi pentru a atrage în viața ta fericirea și abundența?

Absolut toate teoriile spun același lucru:

Pentru a trăi o viață fericită și abundentă trebuie să atingi un echilibru perfect între viața personală și viața profesională.

Sănătatea, iubirea, banii și succesul profesional reprezintă fundamentele unei vieți fericite și abundente. Dacă un singur element lipsește, din cele 4 menționate, nefericirea este asigurată.

Ritzy Girl este femeia tânără, puternică, independentă financiar, stăpână pe sine, demnă, mândră și conștientă de calitățile sale. Ea se iubește și se acceptă așa cum este. Calitățile sale intelectuale sunt desăvârșite. Ritzy Girl este FEMEIE în adevăratul sens al cuvântului și stăpânește arta seducției cu precizie. Emană senzualitate și provoacă intelectual.

Cunoaște foarte bine psihologia bărbatului, iar rolul ei este acela de a-l ajuta să ajungă la varianta sa cea mai bună. Ritzy Girl NU este dependentă de niciun bărbat, iar fericirea ei nu depinde de prezența unui mascul alfa în viața sa. Ritzy Girl este admirată de femei și râvnită de bărbați. Ea are lumea la picioare. Are tot ce își dorește. Este creatoarea propriului său destin.

 

Ritzy Girl de succes reprezintă seducție, frumusețe, inteligență, jovialitate, spirit ludic și, de ce nu, sexualitate. Ritzy Girl este încrederea de care ai nevoie, comunicarea după care tânjești, momentul de respiro, evadarea din cotidian, descătușarea dorințelor și trăirea fanteziilor tale cele mai ascunse.

 

Dar cine este Ritzy Girl de succes și cu ce se ocupă ea?!

Ritzy Girl de succes este un model de videochat la Ritzy Studio. Deși videochat-ul este un domeniu de activitate controversat și, uneori, blamat deoarece nu se cunoaște adevărul din spatele acestei profesii, este, totodată, și una dintre cele mai bine plătite meserii din lume.

 

Conform unor statistici BBC, România este lider mondial la încasările provenite din videochat. În țara noastră sunt peste 5000 de studiouri de videochat, cu peste 100.000 de modele, atât femei cât și bărbați, care produc anual o cifră de afaceri de aproximativ 100 de milioane de euro. Potrivit acestor studii, videochat-ul a depășit domeniul IT și pe cel bancar în România.

Așadar, videochat-ul reprezintă unul din cele mai de succes domenii de activitate. În acest caz, blamările nu își au rostul deoarece, dacă cererea de videochat, erotism, sexualitate și comunicare nu ar fi atât de mare, acest domeniu ar fi pierit de mult.

Majoritatea oamenilor au vieți duble sau se simt singuri. Într-un fel trăiesc în mediul offline și altfel sunt în online. Pe internet AU VOIE și își descătușează toate dorințele, nevoile, fanteziile, fetișurile și chiar temerile, fricile și problemele. Statisticile spun, de asemenea, că bărbații sunt mai deschiși și mai dispuși să se destăinuie în fața unui model de videochat decât în fața soției sau a prietenului. Cu atât mai puțin ei sunt înclinați să apeleze la un psiholog în cazul în care simt că lucrurile NU mai funcționează corect în viețile lor.

 

Așadar, Ritzy Girl de succes este prietena virtuală, psihologul, sexologul și modelul de care bărbatul are nevoie în cele mai delicate momente ale vieții sale sau, de ce nu, în orice moment al vieții sale.

De ce aleg fetele să devină modele si caută angajari videochat la Ritzy Studio? 

  1. Nevoia de bani. Un model de videochat cu experiență, abil și competent, poate să câștige până la 100 de dolari pe oră, iar câștigurile lunare pot depăși cu ușurință 10.000 de dolari. În plus, Ritzy Studio oferă grile de comisioane și bonusuri în funcție de performanță, vechime, potențial, implicare și capacitatea de a aduce în sistem alte fete.
  2. Nevoia de cazare. Pentru modelele care nu sunt din București se asigură și cazare.
  3. Siguranță și intimitate. Deși înființat destul de curând, la începutul anului 2018, Ritzy Studio pune la dispoziție modelelor o echipă experimentată și profesionistă, echipamente de ultimă generație și decoruri luxoase. Publicul din România NU are acces la show-urile de videochat de la Ritzy Studio, așadar, identitatea modelelor este protejată.
  4. Posibilitatea modelului de a alege nivelul de nuditate. Videochat-ul are trei categorii:
    Videochat-ul adult – show-uri incendiare, nud, deosebit de provocatoare.
    Videochat-ul NON-adult – care se bazează pe COMUNICARE, iar ținuta minimă acceptată este lenjeria intimă. În acest caz, pe chat-urile private cu utilizatorii au loc conversații inteligente, jucăușe, provocatoare și deosebit de personale. Aici au loc confesiunile și jocurile intelectuale.
    Videochat-ul glamour – un mix între videochat-ul non-adult și adult. În acest caz, dacă modelul dorește și consideră necesar, se poate dezbrăca de tot. Ea impune regulile și tot ea alege cât de departe să meargă pentru a satisface curiozitatea utilizatorului.

    Videochat-ul glamour este cel mai celebru dintre toate!

  5. Experiența nu este necesară. Dacă majoritatea joburilor din ziua de astăzi cer experiență de minimum un an și oferă salarii minime sau medii, la Ritzy Studio experiența nu este necesară. Modelele beneficiază de training-uri și suport 100%, în plus, Ritzy Studio plătește modelelelor cursuri de specializare în dezvoltarea personală, engleză, psihologie și pentru dezvoltarea abilităților de comunicare.
  6. Mediu de lucru plăcut. La Ritzy Studio echipa seamănă mai de grabă cu o familie, unde respectul, comunicarea și înțelegerea sunt criteriile unei colaborări de lungă durată. Personalul Ritzy Studio este mereu la dispoziția modelelor pentru a le facilita cele mai bune condiții pentru efectuarea unor show-uri profesionale.
  7. Program flexibil. Fetele de la Ritzy Studio își pot alege singure intervalul orar în care doresc să lucreze astfel încât acestea să aibă suficient timp liber pentru studii, în cazul în care fetele sunt și studente, pentru propria familie sau pentru a călători.
  8. Contract perfect legal. Ritzy Studio semnează cu modelele contracte de tipul interpret-artist, perfect legale, impozitate conform legii.
  9. Plata la timp și taxele la zi. Plățile sunt efectuate în contul personal, respectând termenul de plată contractual, iar modelul poate opta pentru a-și plăti singură impozitul, CAS-ul și CASS-ul sau Ritzy Studio se va ocupa de aceste plăți, prezentând modelului dovada achitării taxelor.

    Primește cu bucurie ziua de mâine!

  10. Suport pentru cei dragi. Fetele de la Ritzy Studio beneficiză de suport pentru cei dragi constând în medici buni și chiar școli de elită.
  11. Relaxare și timp liber. Modelele beneficiază de acces gratuit la piscină, saună, cursuri de dans, arte marțiale și chiar vacanțe plătite integral de Ritzy Studio.
  12. Stil de viață sănătos. Fetele au acces gratuit la sală, fitness & bodybuilding, cycling, aerobic, pilates, yoga, zumba fitness și multe altele.
  13. Ședințe foto-video profesionale. Pentru promovarea pe site-urile de profil asigurată de Ritzy Studio, modelele beneficiză de ședințe foto-video profesionale.
  14. Ședințe de make-up profesionale. Înaintea show-urilor de videochat modelele se bucură de ședințe de make-up profesionale.
  15. Ținute de cea mai bună calitate. Pentru a fi mereu frumoase și dichisite, fetelor li se asigură cele mai fine și mai atrăgătoare ținute.

 

Și tu poți deveni o Ritzy Girl! Ritzy Studio este singurul studio videochat care te ajută să îți descoperi calitățile și să le accentuezi pe cele de care ești deja conștientă.

 

De ce ai nevoie pentru a deveni o Ritzy Girl?

  • Inteligență;
  • Minte deschisă;
  • Aspect plăcut și îngrijit;
  • Spirit jovial și ludic;
  • Veselie;
  • Ambiție;
  • Seriozitate;
  • Punctualitate;
  • Răbdare;
  • Calmitate;
  • Dorința de a evolua;
  • Dorința de a învăța;
  • Dezinvoltură;
  • Curaj;
  • Îndrăzneală;
  • Empatie;
  • Abilități de comunicare;
  • Capacitatea de a te adapta nivelului intelectual al oricărui utilizator;
  • Spirit de inițiativă;
  • Inventivitate;
  • Creativitate;

Așadar, videochat-ul este un domeniu de activitate care se adresează doamnelor și domnișoarelor cu o personalitate plăcută și un caracter conturat în nuanțe atragătoare. Videochat-ul nu este neapărat despre frumusețe. Se bazează mai ales pe capacitatea modelului de a se face plăcut, dorit și apreciat. Inteligența și comunicarea sunt ridicate la rang de artă și răsplătite pe măsura eforturilor fiecărui model.

 

Ritzy Girl de succes reprezintă eul tău curajos și asumat. Ritzy Girl de succes este partea personalității tale care îți va asigura viața fericită și abundentă pe care o meriți!

 

Vrei sa devii si tu o #RitzyGirl de succes? Suna-ne sa scrie-ne pe WhatsApp la 0749.374.899 (07493RITZY) sau intra pe www.ritzy.ro.

Cele mai citite

România ia măsuri pentru a-și proteja alegerile din 9 iunie. Formulare pe hârtie și tablete fără acces la internet

Statul român ia măsuri pentru buna desfășurare a alegerilor din anul 2024, inclusiv pentru contracararea eventualelor tentative de imixtiune din partea Rusiei, iar un...

Cartea lui Ciucă ar fi fost scrisă cu inteligența sa artificială, pe care i-au creionat-o liberalii

Ilustrație: Marian Avramescu Foarte mulți se întreabă cum a izbutit președintele Partidului Național Liberal (PNL), generalul Nicolae Ionel Ciucă, să-și scrie cartea într-un timp...

Israelul justifică acțiunea militară de la Rafah împotriva Hamas prin existența unor tuneluri sub frontiera egipteană

Israelul afirmă că există tuneluri sub frontiera egipteană cu Fâşia Gaza pentru a justifica ofensiva sa la Rafah împotriva Hamas, a acuzat miercuri "o...
Ultima oră
Pe aceeași temă