17.8 C
București
miercuri, 15 mai 2024
AcasăLifestyleCe a făcut Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel la scurt timp după...

Ce a făcut Cristi Borcea pentru Valentina Pelinel la scurt timp după eliberarea din pușcărie

Fericită, dar cu lacrimi în ochi, frumoasa blondă nu s-a dezlipit de brațul lui Borcea și părea mai emoționată ca niciodată. La fel s-a comportat blondina și câteva ore mai târziu, atunci când omul de afaceri și-a făcut apariția la noul pub pe care îl deține în incinta Strandului Crângași, pentru a vedea meciul Japonia-Belgia, din sferturile Campionatului Mondial de fotbal din Rusia.

La fața locului, Cristi Borcea a încercat să îi alunge Valentinei temerile și s-a comportat extrem de grijuliu cu ea, si dragastos ba chiar a sarutat-o in fata tuturor.

Mai mult, acesta a dat și o declarație prin care a susținut că nu ar fi rezistat în pușcărie fără ajutorul Valentinei.  “A fost îngerul meu pazitor. O iubesc enorm”, a spus afaceristul. 

Surse apropiate celor doi susțin că, în mare secret, Valentina și Borcea au plecat din țară, într-o vacanță scurtă, dar intensă, în urma careia statutul de regina al lui Pelinel s-a cosolidat.

“Au fost ca doi porumbei într-o lună de miere. Au o chimie aparte.”,  au povestit prietenii celor doi.

Cele mai citite

Corabia Piraților Beach Club Avrig – tărâmul exotic cu atracții estivale

Comunicat de presă 14 mai 2024 Vara își intră tot mai serios în drepturi iar iubitorii de momente de relaxare specifice acestui anotimp trebuie...

Flaviu Hoțopan, fost demnitar al Guvernului României, prins la furat cu camionul!

Un fost demnitar al Guvernului României, Flaviu Hoțopan, a fost prins în flagrant în timp ce încărcă într-un camion închiriat bunurile aflate într-un...
Ultima oră
Pe aceeași temă