25.7 C
București
luni, 3 iunie 2024
AcasăȘtirile zileiAnchetă la Primăria Târgu-Jiu după apariţia unei imagini halucinante

Anchetă la Primăria Târgu-Jiu după apariţia unei imagini halucinante

Primarul municipiului Târgu-Jiu, Marcel Romanescu, a declarat, miercuri, că i-a cerut o notă explicativă lui Marian Rotaru, şeful Direcţiei Publice de Patrimoniu, după apariţia unei fotografii în care pare că o subordonată îi face pedichiura.

”Cer o notă explicativă, pentru ca eu, din imagini şi din declaraţii, să ştiu exact când s-a produs, cum s-a produs. Până la urmă e vorba de imaginea instituţiei, imaginea unui funcţionar din cadrul Primăriei şi o să cer o notă explicativă, indiferent de perioada în care s-a produs. Dânsul trebuie să ne dea toate detaliile, pentru că, din toate imaginile, clar se vede doar o singură persoană, mă refer la domnul director Rotaru. Dânsul, în nota explicativă, trebuie să ne dea detalii legate de tot ceea ce s-a produs acolo. Aşa se procedează. Este director în funcţie. Era exact atunci când a fost angajat, pentru că, din ce spune dânsul, evenimentul s-a produs la câteva zile, la maxim o lună după ce a fost angajat de către administraţia PSD în funcţia de director”, a declarat, pentru Mediafax, Marcel Romanescu, primarul municipiului Târgu-Jiu.

De cealaltă parte, directorul Marian Rotaru a prezentat o altă variantă. El spune că a avut o luxaţie la un picior, în urmă cu peste 2 ani.

”Mi-a pus o faşă şi aveam un lighean cu gheaţă, că nu puteam să merg. Aste e toată chestia. Nu îmi face mie nimeni nici părul, nici unghiile, că nu am ajuns să fiu în halul acesta. Şi cine să îmi facă? Femeia de serviciu? Mi-a pus o faşă cu gheaţă, nu e nici cea mai mică problemă. Am avut o luxaţie la piciorul drept şi mi-a pus o faşă la el, în rest nu e nicio problemă. Mi-am pus un lighean cu apă, cu gheaţă, că nu puteam să mai merg în picior. În august-septembrie, acum doi ani”, a spus Marian Rotaru.

Acesta a afirmat că a fost la fotbal cu o zi înainte, şi-a luxat piciorul şi poate să aducă martori care să demonstreze acest lucru.

În plus, Rotaru a afirmat că pe birou are o sticluţă cu ulei, nu cu ojă.

”Asta e viaţa, nu am ce să mă fac. Am tolerat prea mult mult acolo nişte incompetenţi pe care trebuia să îi pun la punct. Eu am zis că se potolesc, dar nu se potolesc”, a spus directorul Direcţiei Publice de Patrimoniu.

Înainte de a fi director în cadrul Primăriei Târgu-Jiu, Marian Rotaru a fost primarul comunei Leleşti, din judeţul Gorj.

Cele mai citite

Naționala de fotbal feminin a României a învins Bulgaria și este liderul grupei în preliminariile Campionatului European

Echipa națională de fotbal feminin a României a învins la București echipa Bulgariei, cu 1-0, în preliminariile Campionatului European de Fotbal Feminin din 2025. Unicul...

Ghidul tău despre aparatul dentar – TOT ce trebuie să știi

Purtatul unui aparat dentar ajută la poziționarea corectă a dinților și la remedierea diverselor anomalii dentare și maxilare. Acest lucru nu numai că îmbunătățește...

Atentat la Ambasada Israelului din București. Un cetățean străin ar fi încercat să incendieze clădirea

Un cetățean străin ar fi încercat să incendieze Ambasada Israelului din București. Autorul acestui atac ar fi un cetățean al Siriei care a fost imediat...
Ultima oră
Pe aceeași temă