Olguța Vasilescu: "Daca va scădea salariul net, sigur va fi vina angajatorului"

de Iulian Budușan , 10 noiembrie 2017 - stire actualizata la ora 09:30, 10 noiembrie 2017
Olguța Vasilescu: "Daca va scădea salariul net, sigur va fi vina angajatorului"

Ministrul Muncii, Olguța Vasilescu, este ferm convinsă că dacă salariile vor scădea, este doar vina angajatorului care doreşte să ia din banii angajatului. 

"Noi ne-am asigurat că din cauza acestui nou Cod Fiscal salariile nete nu au cum să scadă. Dacă vor scădea înseamnă că este fix doar vina angajatorului, care doreşte să ia din banii angajatului, care i se cuvin lui, dar angajatorul, anul viitor, va avea aceeaşi cheltuială salarială pe care o are şi anul acesta. Deci, nu e niciun motiv să umble la netul salariatului. Iar prin deducerile pe care le-am făcut, prin impozitele pe care le-am scăzut, ne-am asigurat că netul nu numai că nu scade, ci dimpotrivă, creşte. E adevărat, creşterea este foarte mică", a declarat Lia Olguţa Vasilescu la România TV.

De asemenea, ministrul a precizat că măsura este menită a asigura creşterea contribuţiilor angajaţilor pentru Pilonul 1 de pensii."Estimările pe care le-am făcut sunt că vor avea pensii cu 20% în plus faţă de ceea ce se calculează acum", a precizat ministrul Muncii.

Comentarii

 • Lucian

  10 noiembrie 2017 18:23

  Draga Olguta! De vina sunt angajatii care nu au fost in stare sa iasa in strada cu sutele de mii si sa va dea cu buca de pamant. De aia va si permiteti, tu si borfasii de teapa ta, fiindca stiti ce docili, ca sa nu spun imbecili, sunt romanii.

  raspunde comentariului
 • Bircea madea

  10 noiembrie 2017 14:34

  Bărbăția asta ne minte cum respiră,are minciuna in fiecare celulă.doar prostacii latrina3 O mai cred.ăia spălați pe creier

  raspunde comentariului
 • S-au tinut de cuvant

  10 noiembrie 2017 11:17

  Chiar de s-ar dubla preturile la raft ...important e ca se dubleaza salariile!

  raspunde comentariului
 • Laur

  10 noiembrie 2017 11:15

  Daca-l intrebam pe domnul presedinte Calin Popescu Tariceanu, slava-domnului, preturile nu au crescut deloc ...dar chiar daca unora li se pare ca ar creste...de vina este , bineinteles, seful angajatorilor imperioalisti si occidentali din tara noastra...adica Soros. Ca Dragnea, vedeti, n-are nici in clin, nici in maneca cu asta nimic...nici o consoana din partea lui...cum sa fie el de vina? Carcotasilor!

  raspunde comentariului
 • lupsa

  10 noiembrie 2017 11:01

  Anunt lucru la domiciliu imediat cautam persoane capabile sa obtina chiar din prima luna rezultatele pe baza carora sa castige 1500 RON lei noi lunar. Oferim contract de comision care va garanteaza plata rezultatelor. Ne gasiti la adresa de email onlineproiect86gmail.com

  raspunde comentariului
 • vasile

  10 noiembrie 2017 10:58

  Cresterea lunară mă va ajuta să-mi cumpăr două ouă. De la ferma lui Năstase. Pentru atâta lucru merită să dai toată țara peste cap Matematiciano !

  raspunde comentariului
 • vasile

  10 noiembrie 2017 10:55

  Olguța a găsit deja vinovații pentru scăderile de salarii de care s-a convins în sfârșit și ea.

  raspunde comentariului
 • Emil

  10 noiembrie 2017 10:03

  Smecheria Olgutei de a trece neplata contribuțiilor firmelor de stat din sarcina statului în spinarea salariatului. Firmele de stat împart tot venitul pe salarii și dacă ar fi sa plătească contribuțiile ar scade salariile. Așa rămân nemodificate iar banii sunt recuperati din buzunarul angajatului.

  raspunde comentariului
 • Goi

  10 noiembrie 2017 9:58

  Olguto, si daca angajatorul este statul, ce te faci? Eu propun sa te dai afara.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design