Premierul Tudose: Benzina nu s-a scumpit din cauza supraaccizei ci din cauza fenomenelor din Golful Mexic

de Mihai Diac , 04 octombrie 2017 - stire actualizata la ora 17:12, 04 octombrie 2017
Mihai Tudose

Premierul Mihai Tudose a declarat, miercuri, că prețul carburanților nu a crescut în România din cauza supraaccizei, ci a faptului că prețul barilului de petrol s-a mărit, influențat și de fenomenele meteo din Golful Mexic, informează Agerpres.

"Prețul carburantului nu a crescut din cauza supraaccizei. Dacă faceți o analiză pe ce înseamnă creșterea prețului la barilul de petrol, influențată de fenomenele meteo din Golful Mexic, o să vedeți că nu a crescut deloc din cauza accizei, așa cum am bănuit și am pronosticat. Domniile lor (transportatorii — n.r.) invocă o similitudine cu alte țări din UE unde se returnează o parte din acciză la transportatori. Am zis că o să avem o discuție când ne-am întâlnit luna trecută, continuăm discuțiile cu domniile lor. Amenință cu greva? Noi ce să spunem, să nu facă?", a afirmat Mihai Tudose în Piața Victoriei, unde a făcut declarații alături de liderul Cartel Alfa, Bogdan Hossu, întrebat despre cerința transportatorilor români care amenință cu noi proteste în cazul în care Guvernul nu va renunța la supraacciza la carburanți.

Comentarii

 • IQ de premier!

  05 octombrie 2017 23:30

  Are numai doua cifre!

  raspunde comentariului
 • Tepes Voda

  04 octombrie 2017 20:57

  Mai alcoolist jegos, tu pana cand crezi ca te poti pisha in caoul nostru si sa pretinzi ca ploua????

  raspunde comentariului
 • Radeanu

  04 octombrie 2017 18:37

  Mint,jegurile,cum respiră. Votați democratic nici drac...ul nu-i mai oprește să ne distrugă. Moaca ăstuia provoacă greață,vorbele,pardon,minciunile,revolta reală,nu pe net ci în stradă.

  raspunde comentariului
 • FEnomeNU!

  04 octombrie 2017 18:30

  Deci, da, e la Golful Mexic, de unde aducem noi petrolul si gazele pe vapoare uriase disturbate de ciclu ane si ura gane!

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate

Urmareste-ne pe Facebook

Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design