12.2 C
București
joi, 25 aprilie 2024
AcasăSpecialEleva batuta in timpul orelor de curs

Eleva batuta in timpul orelor de curs

SANNICOLAU MARE. Trei indivizi in stare de ebrietate au patruns, marti seara, in incinta Liceului Agricol din orasul Sannicolau Mare, judetul Timis, unde au amenintat cu moartea o eleva de la seral. Tanara s-a speriat, a lesinat si a fost transportata de urgenta la spital cu o ambulanta.
A fost nevoie de interventia jandarmilor, sesizati de profesorul de serviciu, pentru ca incidentul sa nu degenereze intr-o drama. Aceasta, mai ales ca unul dintre agresori intentiona sa se automutileze cu o bucata de sticla.
Cei trei scandalagii au fost imobilizati si condusi la sediul sectiei de jandarmi. In timpul anchetei s-a stabilit ca Florin P., 19 ani, unul dintre agresori, a avut o legatura cu eleva de liceu amenintata, in urma careia a rezultat un copil. Individul, care venise in scoala cu propunerea de reluare a relatiei, a devenit violent in momentul in care a aflat ca fosta sa prietena s-a casatorit.
Ceilalti doi scandalagii, Marius B., 44 de ani, si Cosmin A., 18 ani, au declarat ca si-au insotit prietenul in scoala doar ca sa-l ajute, in cazul in care ar fi aparut probleme. Toti trei s-au ales cu amenzi de cate cinci milioane de lei, dar si dosar penal pentru distrugere.
Desi seful Inspectoratului Scolar, Dumitru Tomoni, declarase, in aceeasi zi, ca in scolile din judet este liniste si pace, jandarmii au dezvaluit ca incidentul de la Liceul Agricol Sannicolau Mare este al saptelea produs in ultimele luni in Timis. “Este vorba despre un incident minor care a fost mediatizat exagerat. Voi discuta cu sefii Politiei si Jandarmeriei sa fie mai discreti, pentru ca este in joc imaginea judetului. Nu trebuie sa ne dam in spectacol”, a declarat Tomoni, care, pana ieri dupa-amiaza, cand a fost sunat de noi pentru a ne prezenta masurile dispuse in cazul Sannicolau Mare, nu fusese informat despre producerea incidentului.

Cele mai citite

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Tânărul ce dispăruse acum zece zile în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit și scos din apă

Tânărul dat dispărut, în urmă cu zece zile, în acumularea de la Sântămăria Orlea, de lângă Haţeg, a fost găsit şi extras din apă...

Ministrul Apărării Naționale, Angel Tîlvăr, a avut o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin

Ministrul apărării naționale, Angel Tîlvăr, a avut miercuri o convorbire cu secretarul american al apărării Lloyd Austin, anunțul fiind făcut imediat după ce președintele...
Ultima oră
Pe aceeași temă