25.7 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUPDATE. Generalul Dumitru Cioflină, eliberat din închisoare

UPDATE. Generalul Dumitru Cioflină, eliberat din închisoare

UPDATE. Generalul Dumitru Cioflină a fost eliberat din închisoare, informează B1 TV. El a executat peste o treime din pedeapsa de doi ani, la care a fost condamnat în dosarul schimbului de terenuri dintre MApN și Gigi Becali.

Fostul şef al Statului Major General, Dumitru Cioflină, condamnat în dosarul schimburilor de terenuri dintre MApN și Gigi Becali, află vineri dacă va fi eliberat, transmite Digi 24. Totodată, frații Ioan și Victor Becali află dacă le va fi admisă contestația depusă asupra deciziei Curții de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor.

Fostul şef al Statului Major General a executat peste o treime din pedeapsă, fracţia necesară eliberării condiţionate în acord cu vârsta celui încarcerat. În prima instanţă, Dumitru Cioflină a obţinut o decizie favorabilă. În acelaşi dosar a fost condamnat şi încarcerat fostul ministru al Apărării Victor Babiuc, eliberat condiţionat de mai bine de o lună.

Tot vineri, frații Ioan şi Victor Becali află dacă le va fi admisă contestația depusă asupra deciziei Curții de Apel Bucureşti în Dosarul Transferurilor. Ei nu vor fi însă aduşi în instanța de judecată.

Frații Ioan şi Victor Becali au fost condamnați în Dosarul Transferurilorla şase ani şi patru luni, respectiv la patru ani şi opt luni de închisoare cu executare, sub acuzația de înşelăciune. Alături de ei, în dosar au mai fost condamnați şi George Copos, Mihai Stoica, Cristi Borcea, Gică Popescu, Jean Pădureanu şi Gigi Nețoiu.

Cele mai citite

Cod galben de furtuni în 10 județe, până mâine dimineață. HARTA

Administraţia Naţională de Meteorologie (ANM) a emis o atenţionare Cod galben de instabilitate atmosferică, valabilă până joi dimineaţa în zece judeţe din vest.Astfel, în...

Doi cetățeni ucraineni au fost recuperați de Salvamont și Poliția de Frontieră în Munții Maramureșului

Cei doi cetăţeni ucraineni care au trecut graniţa în România prin Munţii Maramureşului au fost găsiţi de echipa mixtă formată din salvamontişti şi poliţişti...

Și Teodosie poartă rochie și își duce crucea, indiferent cât îl lovește Daniel

Ilustrație: Marian Avramescu Înalt prea ridicatul cu macaraua arhiepiscop al Tomisului, Teodosie, a avut dreptate când a sugerat că persoanele în general purtătoare de...
Ultima oră
Pe aceeași temă