VIDEO: Donald Trump, parodiat de actorul Johnny Depp

de Roxana Petre , 11 februarie 2016 - stire actualizata la ora 11:25, 11 februarie 2016
Foto: Captură Funny or Die

Actorul american Johnny Depp l-a parodiat pe Donald Trump, într-un film postat pe site-ul satiric american Funny or Die, potrivit AFP, citat de Agerpres.

Într-o secvenţă care precede filmul, regizorul Ron Howard spune că filmul are 50 de minute şi este o adaptare a cărţii lui Donald Trump "The Art of the Deal", publicată în 1987. 

Conform textului inventat pentru această parodie, povestită de Howard, filmul urma să fie difuzat iniţial în septembrie 1988, însă a fost înlocuit în program de un meci de fotbal american. Furios, Donald Trump ar fi refuzat atunci ca opera lui să fie difuzată la televizor. Ron Howard afirmă că a găsit o casetă video cu acest film de durată medie vara trecută într-un depozit din Phoenix (Arizona, sud-vest). 

 

Pe genericul cu influenţe ani 1980, Donald Trump este trecut ca scenarist al filmului, regizor, producător şi compozitor al muzicii. În realitate filmul a fost realizat de Ron Howard, iar actorul Johnny Depp joacă rolul lui Trump în această parodie care ironizează ego-ul constant al candidatului la Casa Albă. 

În afară de Johnny Depp, din distribuţie mai fac parte actori cunoscuţi ca Alfred Molina şi Henry Winkler, ultimul fiind interpretul personajului Fonzie, alături de Ron Howard, în serialul "Happy Days".

Comentarii

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design