23.3 C
București
miercuri, 26 iunie 2024
AcasăSpecialUn deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava

Un deţinut a evadat de la Penitenciarul Jilava

Un deţinut a reușit să evadeze de la Penitenciarul Jilava și este căutat de autorităţi. Acesta a fugit, luni, de la un punct de lucru aflat în exteriorul închisorii, cu toate că se afla sub pază, informează Mediafax.

Evadatul se numeşte Constantin Ioniţă, are 39 de ani şi executa, în regim semideschis, o pedeapsă de cinci ani de închisoare, pentru furt.

Semnalmentele lui sunt: înălţime – 1,87, constituţie – atletică, ochi – căprui, culoarea părului – şaten închis, tuns scurt.

La momentul evadării, bărbatul purta un tricou crem, pantaloni gri, pantofi sport albi cu negru şi şapcă galbenă.

El a evadat luni după-amiază, în jurul orei 17.30, de la un punct de lucru al penitenciarului (Post Trafo), unde muncea sub pază.

Bărbatul este căutat de autorităţi, iar la Penitenciarul Jilava s-a dispus o anchetă administrativă, pentru a se afla circumstanţele evadării.

Persoanele care au informaţii ce ar putea ajuta la identificarea sau capturarea deţinutului evadat de la Jilava sunt rugate să sune la 112 sau la penitenciar.

Cele mai citite

Imagini teribile cu Celine Dion. Cum a fost fotografiată vedeta, la insistențele acesteia

Céline Dion, în vârstă de 56 de ani, a insistat să arate imagini cu ea în timp ce suferă o criză, în noul ei...

Ucraina a pierdut la scor; Drulă a pierdut Lasconi

Ilustrație: Marian Avramescu Selecționata Ucrainei a pierdut la scor partida din cadrul Turneului Final al Campionatului European de Fotbal UEFA EURO 2024 disputată contra...

Intermediar arab în noul schimb de prizonieri dintre Rusia și Ucraina

Într-o postare pe Telegram, ministerul rus al Apărării a precizat că prizonierii ruşi s-au putut întoarce acasă cu ajutorul Emiratelor Arabe Unite care au...
Ultima oră
Pe aceeași temă