Sabin Orcan: Cum lucrează Guvernul Grindeanu pentru bunăstarea românilor, începând cu aceea a familiei Dragnea

de Mihai Diac , 19 martie 2017 - stire actualizata la ora 19:21, 19 martie 2017

Sabin Orcan a explicat duminică seară, în emisiunea X-Press de la B1 Tv, cum lucrează Guvernul Grindeanu pentru bunăstarea românilor, dar începând cu bunăstarea familiei lui Liviu Dragnea.

"Acum se poarte fura cu acte în regulă", a spus Sabin Orcan, referindu-se la ajutorul de stat pe care Ministerul Agriculturii vrea să-l ofere crescătorilor de porci - în condițiile în care fiul lui Dragnea, care este "multimilionar la 28 de ani", ar primi și el asemenea ajutoare de la stat.

"Klaus Iohannis este șeful statului, dar Liviu Dragnea este cel care are banii pe mână, iar acum se gândește la afacerile băiatului", a subliniat Sabin Orcan.

"Eu cred că domnul Dragnea se poate îndrepta. În momentul în care își va da seama că acționează contra țării va face un pas înapoi", a susținut. în emisiune, fostul ministru Marius Bostan. "Sunteți un optimist incurabil!", i-a replicat Sabin Orcan.

Comentarii

 • Negru Vasilica

  30 martie 2017 18:00

  Oferta noua in anul 2017. Minim 491,52 euro. Nu trebuie experienta. Asiguraminstruire GRATIS la distanta si online. Cerem cunostinte minime utilizarecalculator word, pdf, email, internet, seriozitate, lucru 2 ore pe zi. Pentru aaplica la oferta, trimiteti mesajul APLIC la una dintre adresele de email aledepartamentului de informatiivasilica.negruyahoo.com

  raspunde comentariului
 • Costin Stefan

  20 martie 2017 11:20

  DNA TREZESTE-TE ! PSD-ul a infiintat o comisie parlamentara, comandata de Firea, ca sa-l ancheteze pe presedintele Basescu si pe una din fiicele acestuia, care a cumparat 290 ha teren agricol la Nana, cu un milion de euro imprumutati de la banca. Comisia d-nei Firea a irosit bani multi si timp indelungat, dar nu a gasit nicio ilegalitate savarsita de familia Basescu. Drept ar fi acum sa fie infiintata tot o comisie palamentara, condusa de senatorul Traian Basescu, pentru a stabili cum a ajuns familia Dragnea stapana pe 13-14 mii de hectare de teren agricol ale fostului CAP din Salcia, jud. Teleorman, si pe fostele silozuri si fermele de porci si de vite din zona acelui sat. Cum a ajuns stapana si pe utilajele din Lita, de langa Turnu Magurele ? Va spun eu ca super-escrocul Dragnea le-a luat cu japca, pe furate. A furat Tel Drum, in aprilie 2002, pe numele finului M. Fiscuci. A furat restaurantele si magazinele din Turnu Magurele, in 2005, pe numele cumnatului si soferului sau. A furat Hotelul Turris din acelasi oras, in 2009, pe numele sotiei Bombonica. A furat Ferma de porci=Romcip Salcia, in 2009, pe numele lui Petre Pitis- presedinte al Consiliului de Administratie al firmei Tel Drum si a facuto cadou fiului sau, milionarul Valentin Stefan Dragnea, de 24 ani. Porcarie mare , dupa cat se pare. Si toate hotiile astea, pe care DNA nu vrea sa le ancheteze, le-a savarsit inocentul Liviu Dragnea, in calitate de PRESEDINTE AL CONSILIULUI JUDETEAN TELEORMAN.

  raspunde comentariului
 • valy lon

  20 martie 2017 10:18

  Doamne, căt de prost sau lingău poți să fii,să susții asemenea tămpenii. Cum vreți să prospere această țară când se dau legi pentru HOȚI, pentru fiul lui Dragnea, 1000 eu lună pentru demnitarii din provincie iar muritorul de rând trăiete cu 700 roni,sau tânărul să i întemeieze o familie cu un salariu de mizerie ...i vă mai mirați de "sclavia din Sicila",dar de scavia din România,unde trăim la limita sărăciei,în timp ce noi susținem hoții-ce părere aveți !?

  raspunde comentariului
 • Sictir

  20 martie 2017 1:21

  Susanule esti binom ma sau iei 5 lei pe postare? Frustacpostac de a lu dracnescu bubuila bashescu si tartaceanu multe nevesteHai ba sictir ca va dam reset cu o revolutie amaratule

  raspunde comentariului
 • SUSANU

  19 martie 2017 20:33

  SA VA FIE RUSINE CELOR DE LA ZIARUL ASTA...NU VA UITATI CA IOHANNIS ARE SASE CASE? Si nu are 28 de ani ca tanarul antreprenor, fiul domnului presedinte Liviu Dragnea. Daca toti tinerii ar fi cu initiativa democratica asa, Romania nu ar mai trai in saracia asta in care ne tine Binomul si Soros.

  raspunde comentariului
  • Dan

   19 martie 2017 20:49

   Bai caisa nimeni nu l-a acuzat pe Iohanis cu nici o casa mai derbedeu BolshevicUita te in ograda lui Ma ta PSD,OLD sa vezi acolo hoti

   raspunde comentariului
   • dealuros

    20 martie 2017 9:26

    Ai turbat pupinanusistule ?!? "danutzule" limba ta este pro-fund apreciata-n Deal la noi, hai si linge cu mult spor !

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design