25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialLibanez căutat de Germania, găsit în România

Libanez căutat de Germania, găsit în România

Un cetăţean libanez, pe numele căruia autorităţile judiciare din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni economice, a fost găsit de poliția română în Arad.

”La data de 3 aprilie, poliţiştii Serviciului de Investigaţii Criminale din cadrul I.P.J. Arad au depistat, un bărbat, de 61 de ani, cetăţean libanez, urmărit internaţional.

Pe numele acestuia, autorităţile din Germania au emis un mandat european de arestare, pentru săvârşirea de infracţiuni economice”, informează IGPR.

Pentru depistarea celui în cauză, poliţiştii au beneficiat de date şi informaţii suplimentare, obţinute prin intermediul Biroului SIRENE din cadrul C.C.P.I. – I.G.P.R..

Bărbatul a fost prezentat Parchetului de pe lângă Curtea de Apel Timişoara, care a luat faţă de acesta măsura preventivă a controlului judiciar pe o perioadă de 30 de zile, până la definitivarea procedurilor de predare către autorităţile germane.

Cele mai citite

Viktor Orban „a recidivat”: În 2013, în România, a murit un om după un accident cu o mașină din coloana oficială

Accidentul a avut loc în timp ce coloana oficială a lui Viktor Orban gonea spre aeroportul din Stuttgart. Cum se întâmplă în astfel de...

Dosar penal după ce un marinar bulgar a fost găsit mort în dreptul Podului Prieteniei de la Giurgiu

Trupul unui marinar bulgar care a căzut în fluviul Dunărea în timpul acostării unei nave în Portul Giurgiu a fost găsit în dreptul Podului...

COVID-19 își face apariția în America, din nou. Cazurile au crescut

Vara a venit, iar în America virusul COVID-19 își face apariția, potrivit presei internaționale. Cazurile sunt în creștere, așa cum se așteptau experții la începutul...
Ultima oră
Pe aceeași temă