Corina Dragotescu îl părăsește pe Sebastian Ghiță, dar nu uită să-i mulțumească. Cum a dezinformat ea pe post în perioada protestelor #rezist

de Adrian Bărbulescu , 17 iunie 2017 - stire actualizata la ora 08:44, 17 iunie 2017
Corina Dragotescu îl părăsește pe Sebastian Ghiță, dar nu uită să-i mulțumească. Cum a dezinformat ea pe post în perioada protestelor #rezist

Corina Dragotescu a anunţat pe Facebook că a încheiat colaborarea cu România TV, dar nu uită să le mulțumească foștilor colegi "şi lui Sebi".

"Am terminat colaborarea cu România TV. Le mulţumesc tuturor colegilor care au făcut posibil acest proiect, de la Noaptea Realităţii până acum, la Noaptea Minţii #mia. A fost cel mai frumos proiect la care am participat. Îi mulţumesc lui Sebi că l-a susţinut", a scris Corina Dragotescu pe pagina de socializare.

Ea le mulţumeşte tuturor colegilor din regie şi producătorilor şi reporterilor cu care a lucrat de-a lungul timpului şi care "au realizat toată munca din spatele a ceea ce se vede pe sticlă". "Un gând special pentru Valentina Pufulescu, cu care am colaborat excelent şi am reuşit performanţa să gândim o emisiune în 15 minute şi apoi să stau în direct 4 ore ca să transmit evenimente în desfăşurare", mai spune Corina Dragotescu, adăugând că a fost cea mai interesantă perioadă din viaţa sa profesională.

"Mă simt mai bogată sufleteşte şi îmi pare rău că ne despărţim", încheie ea. Corina Dragotescu s-a mai despărţit de România TV în octombrie 2012, când a plecat în Statele Unite, reluându-şi însă după un an colaborarea cu postul de televiziune. "Am viză de emigrare în SUA începînd de astăzi. Voi pleca în scurt timp ca să dau drumul la acte. Plec pentru un viitor mai bun pentru fata mea. M-am dus în America foarte des, de 12 ani merg de două ori pe an, cel puţin. Am văzut cu este să trăieşti într-o ţară în care vin oameni din toate locurile şi în care toleranţa înseamnă ceva. Aveam nişte vise, am trăit 20 de ani să-mi ating acele vise. După 30 de ani de muncă mă aşteaptă un anunţ al unui alt "domn Boc" care să-mi spună: nu avem bani să vă plătim pensia. Prefer să te duci în afară unde munceşti 10 - 15 ani, dacă Dumnezeu îmi dă sănătate, îţi depui bani de pensie sau pentru viitorul copilului şi reuşeşti să-i oferi o viaţă normală familiei pe care o ai. Pornesc la un alt drum", a mărturisit atunci Corina Drăgotescu, în lacrimi, conform România Tv.

Corina Dragotescu a fost cea care, în perioada protestelor #rezist din iarna acestui an a lansat pe post „informația” că manifestanții au fost plătiți pentru participare, obținând și un „bonus” dacă își aduc în stradă copiii și câinii.

Comentarii

 • andi

  05 iulie 2017 23:37

  E o terminata. Sa-i fie rusine pentru toata cariera ei de compromisuri. N-are nici o credibilitate ca ziarist acolit pe langa diversi.

  raspunde comentariului
 • andi

  05 iulie 2017 23:36

  E o terminata. Sa-i fie rusine pentru toata cariera ei de compromisuri. N-are nici o credibilitate ca ziarist acolit pe langa diversi.

  raspunde comentariului
 • vasile

  01 iulie 2017 16:41

  ADIO, DEL PASATO ! sper ca te tii de cuvant si stai acolo si taci .Mi-e rusine ca esti din ARDEAL!

  raspunde comentariului
 • felix cartoafa

  22 iunie 2017 12:37

  Dupa ce a fost copila e suflet a lui Ilici si a propavaduit beneficiile comunismului si a neocomunilismului psd-ist a plecat cu toata familia in Los Angeles. Ma intreb de ce nu a plecat la Havana , Minsk sau Teheran , de ce nu s-a dus sa il pupe in funde pe Kim Kom Un si sa cante incontinuare comunismul. A ales un trai mai bun pentru familia ei adica intr-o lume fara comunisti .

  raspunde comentariului
 • un roman

  19 iunie 2017 7:45

  Ghita Teparul,si colegii ,magarii de servici,ramasi cu ochi in ceata,apropo,cine la trecut la si salutat,cu sa ne traiti,bine ce circ,praf in ochi,slaba regia scenariul serialul,Noi suntem Mafia,Noi suntem Coruptia

  raspunde comentariului
 • un roman

  19 iunie 2017 7:38

  Patri-hotul, fugar si tradator,complicele servicilor,organizatilor secrete oculte

  raspunde comentariului
 • un roman

  19 iunie 2017 7:23

  e plin de astia,din astea tot mainstremul,e plin de oamenii servicilor,de aia increderea in aparatul de propaganda,informare,manipulare,este tot mai scazut in rindul cetatenilor.Eplin de securisti securici,e plin de voi,mirositi de la o posta voi astia goarnele sistemului,Noi suntem,Caracatita de stat,Mafia si Coruptia

  raspunde comentariului
 • un roman

  19 iunie 2017 7:14

  o alta cutra,***** latratoare,manipulatoare,dezinformatoare de serviciu din mainstrem-ul autohton,Ce jeleau toti,in cor ,ramadanul mainstremului,cum,cica justitia procurori,instrumenteaza dosare Caracatei de stat,mafiotilor ,coruptilor statului mafiot,despre judecatorii corupti,santajabili mafioti,de parca omul de rind nu vede nu stie, cum este cu justitia mafiota corupta cu circulcreat chiar de mainstrem-ul autohton,cumsar toti cu picioarele toti securici,securisti,baieti si fetele de serviciu,sa-si apere,ortacii,coruptii si mafiotii

  raspunde comentariului
 • mihai

  18 iunie 2017 15:11

  Paguba in ciuperci. Duca-se.

  raspunde comentariului
 • mmaria teo

  18 iunie 2017 13:43

  Multumim bunului DUMNEZEU ca am scapat de tine.

  raspunde comentariului
 • Goe

  18 iunie 2017 9:21

  Poate aflati si unde se angajeaza, ca o sa merg sa discut cu angajatorul ei, sa ii spun omului ce poama e!

  raspunde comentariului
  • un roman

   19 iunie 2017 7:34

   o sa-i gaseasca organizatiile secrete oculte ,serviciul,un alt post, sa dea cu ciocul sau cu pixul,au serviciile nevoie mare de cadrele de nadejde, vorba mafiotului Vintu,Sa ne intarim ,aparam,Statul Mafiot, Corupt ,asta o fac organizatile secrete ocule,serviciul lor din decembrie 89 incoace.

   raspunde comentariului
 • Jerry

  17 iunie 2017 8:50

  Se scufunda corabia lui Sebi.

  raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design