Cătălin Rădulescu, audiat de procurori în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice, după declarațiile cum că ar avea o mitralieră

de Gabriel Mihai , 20 martie 2017 - stire actualizata la ora 13:34, 20 martie 2017
Cătălin Rădulescu, audiat de procurori în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice, după declarațiile cum că ar avea o mitralieră

Deputatul Cătălin Rădulescu a fost audiat de procurorii Parchetului General în dosarul de tulburare a liniștii și ordinii publice. Acest dosar a fost deschis ca urma de declarațiilor deputatului despre faptul că are o mitralieră AKM pe care este pregătit să o folosească, arată Mediafax.

Cătălin Rădulescu a fost audiat pe 15 martie, după ce procurorii de la Parchetul General au deschis un dosar de tulburare a liniştii şi ordinii publice după ce parlamentarul a spus într-un interviu că şi-a păstrat mitraliera AKM cu care a luptat la Revoluţie şi se declară pregătit să o folosească din nou. În același context, el i-a criticat pe protestatarii din Piața Victoriei.

Totodată, deputatul le-a spus procurorilor că declarațiile sale au fost escaladate, și că nu a avut intenția de a amenința pe cineva.

”Am început să bravez, să mă dau mare, lăudându-mă că aş avea arma pe care am avut-o la Revoluţie, ceea ce nu este adevărat. Nu am tras la Revoluţie. Am căzut victimă a propriei mele superficialităţi”, le-ar fi spus parlamentarul procurorilor.

Comentarii

  • Devil Shaiseh

    20 martie 2017 12:15

    Specimenul in cauza prezinta toate simptomele unui criminal periculos. In fata procurorilor este un biet pisicut nevinovat, iar in fata victimelor este un criminal orgolios si extrem de agresiv. Mai mult decat atat este erou al revolutiei care se comporta in prezent ca terorist dotat cu AKM la revolutie, atunci nu a tras dar acum ar face-o fara sa clipeasca. Sunt foarte multe inconsitente comportamentul si afirmatiile acestui specimen cu trecut incert si prezent dubios.

    raspunde comentariului

Ultima ora

anunturi mica publicitate
Aboneaza-te la newsletter

Aboneaza-te pentru a primi cele mai importante titluri pe e-mail.

Urmareste-ne pe Facebook

Copyright © 2014. Toate drepturile rezervate RomaniaLibera.ro

Dezvoltat de Bluebay Design