25.7 C
București
joi, 27 iunie 2024
AcasăSpecialBucurești: Student tunisian, arestat, după ce și-a bătut și jefuit fosta iubită

București: Student tunisian, arestat, după ce și-a bătut și jefuit fosta iubită

Un student tunisian care învață în Capitală a fost arestat, după ce a bătut-o şi tâlhărit-o pe fosta lui iubită, conform Mediafax.

Tunisianul Hassen Abdelaziz, de 26 de ani, student la Universitatea Politehnica din Bucureşti, a avut o relaţie cu o studentă cazată într-un cămin studenţesc din Regie.

În luna martie, după despărţirea de tânără, tunisianul i-a luat mai multe lucruri, între care telefonul mobil şi cheile de la camera de cămin.

După ce aceasta a alertat poliția, tânărul a și bătut-o.

În 1 aprilie, Hassen Abdelaziz a fost arestat preventiv pentru 29 de zile, pentru tâlhărie calificată, lovire sau alte violenţe, violare de domiciliu şi răzbunare pentru ajutorul dat justiţiei.

Cele mai citite

Reacții dure după penalty-ul primit de România cu Slovacia. “O pată neagră pentru fotbal”

România a reușit să se califice zn optimile campionatului european de fotbal, pentru a doua oară în istorie, după un 1-1 cu Slovacia. Trupa lui...

VIDEO. Edward Sanda și Cleopatra Stratan nu au mai rezistat! “În ultima perioadă…”

Într-un interviu acordat cancan.ro, Edward și Cleopatra Stratan au dezvăluit detalii despre viața lor personală și profesională, marcând o perioadă plină de provocări și...

VIDEO. Edward Iordănescu, mândru de băieții lui și de suporterii naționalei: “Muncim din toate puterile ca să nu îi dezamăgim”

Declarația lui Edward Iordănescu, selecționerul echipei naționale de fotbal a României, după egalul cu Slovacia (1-1) și calificarea în optimile de finală ale EURO...
Ultima oră
Pe aceeași temă